Persberichten

Go Green met Warmwater systemen op Zonne Energie 09 jun 2010

Go Green met Warmwater systemen op Zonne Energie
Gebrema warmwatersystemen op zonne-energie

Gebrema Technische Handelsonderneming stapt met in op Groene Energie behoefte met haar warmwater systemen op Zonne energie...

Samen met een Chinese producent die haar sporen heeft verdiend op de Belgische en Duitse markt gaat Gebrema Bevestigingstechniek - Metaalwaren en Klantspedifieke Componenten en Producten zich in de komende maanden focussen op het verkopen van warmwater systemen die energie betrekken van de zon. Het Duitse TUV heeft de Solar Keymark certificaat toegekend aan deze producten. De hoogwaardige kwaliteit biedt de gebruiker garantie ( 5 jaar fabrieksgarantie ) om met minimaal energieverbruik ( geen gas of electriciteit ) warmwater in het huishouden te hebben.

Alhoewel in Nederland slechts mondjesmaat particulieren overstappen op zonne-energie ( ook omdat het bedrijfsleven de inschrijving massaal overschrijft ) wil Gebrema tóch de markt winnen voor deze techniek : de zon verwarmt gehard stalen buizen die op het platte of hellende dak zijn geplaatst. Via een warmtewisselaar wordt vervolgens het huishoudwater systeem verwarmt, dat in boilers van verschillende capaciteit wordt opgeslagen.

De systemen starten reeds bij € 1200( exclusief installatiekosten) en kunnen naar wens worden uitgebreid met de nodige technische accesoires die het gebruiksgemak ten goede komen.

De systemen zijn geschikt voor stand-alone of complementair met bestaande warmwater installaties.

Voor meer informatie: neem kontakt op met de de verkoopstaf van Gebrema

tel 0294 415151  email : info@gebrema-weesp.nl

 

Rubrieken