Kerridge Commercial Systems, Veghel

Rubriek(en): Software

Adres: De Amert 160
5462 GH Veghel
Postadres: Postbus 226
5460 AE Veghel
Telefoon: 0413-387777
Fax: 0413-367025
E-mail:
Website: www.kerridgecs.nl

Informatie over Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Wij hebben meer dan 850 mensen in dienst verspreid over kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 15.000 klanten op ruim 18.000 locaties wereldwijd.

Samen met onze gebruikers, hebben wij gekeken naar bedrijfsprocessen binnen de branche en de wensen en eisen. Onze branchespecifieke ERP software is zo voor en door de eindgebruiker ontwikkeld. En zo doen wij het nog steeds. Nieuwe technologieën en trends in ICT en software worden in samenspraak met de gebruikersgroep ontwikkeld en toegespitst op uw branche. Hierdoor is uw software altijd up-to-date met nieuwste trends en volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen.

Bent u op zoek naar specifieke ERP software voor uw branche om uw bedrijfsprocessen volledig te ondersteunen, dan hebben wij beslist de juiste oplossing voor uw organisatie. Wij verzorgen branche specifieke ERP bedrijfssoftware voor projectorganisaties, installatiebedrijven, (groot)handelsbedrijven en verhuurbedrijven.

Leveringsprogramma

Branche specifieke ERP bedrijfssoftware:

  • K8 en Trade voor (groot)handelsbedrijven
  • Projects voor project- en service organisaties
  • Trade voor (groot)handelsbedrijven
  • Rent voor verhuurbedrijven
  • Installware voor installatiebedrijven
     

K8 en Trade 
De totaal oplossing voor uw handelsbedrijf. 

Via een verscheidenheid aan modules helpt onze software u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en het leveren van een betere service. Elke module integreert naadloos met elkaar in het handels en bedrijfsmanagement platform, waardoor u elk aspect van financiën, handel, logistiek en management onder controle houdt.

AGP Projects
AGP Projects is een functioneel, breed opgezet administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende en service organisaties. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering, document management, mobiel werken, planning en service & onderhoud.

AGP Trade

AGP Trade is het softwarepakket voor het moderne handelsbedrijf. Dit door de zeer brede functionaliteit en de variabele instellingen van de software. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor inkoop, verkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, relatiebeheer, werkplaats, productie en assemblage, logistiek, planning en service en E-commerce.

AGP Rent

AGP Rent software is een breed opgezet, modulair ERP systeem. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, offerte, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, relatiebeheer, projectuitvoering en planning tot facturering. Met AGP Rent heeft u altijd realtime inzicht in uw verhuuradministratie, openstaande posten, magazijnen, klanten en nog veel meer…

AGP InstallWare

AGP InstallWare is een uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk ERP softwarepakket voor het klein en middelgroot installatiebedrijf. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, document management, mobiel werken, planning en service & onderhoud.

 

 

 

 

Extra Bedrijfsgegevens

Hoofd Marketing:

Mevr. Ramona de Jong

 

Aantal medewerkers:

Nederland 60
Internationaal 950

 

Oprichtingsjaar:

1977 

 

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
Bezoek de website van Kerridge Commercial Systems

Rubrieken