Metaflex Doors Europe, AALTEN

Rubriek(en): Deuren

Metaflex. Meet Reliability.

Adres: Ambachtsstraat 11
7122 MP AALTEN
Telefoon: +31 88 1414900
E-mail:
Website: www.metaflexdoors.com

Informatie over Metaflex Doors Europe

Metaflex: dat zijn wij. We ontwikkelen en leveren geavanceerde deursystemen. Oplossingen die wereldwijd bekend staan om hun buitengewone veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze ontwikkelen en leveren we in dienst van mondiale gezondheidszorg, voedingsindustrie en life science markten.

Organisaties en bedrijven in deze markten zijn wars van risico’s en onzekerheden. Hun geconditioneerde ruimtes moeten voldoen aan de strengste eisen en normen. Veiligheid en hygiëne zijn onverbiddelijke voorwaarden. Toch moeten de processen in deze ruimtes ook soepel, comfortabel en kostenefficiënt kunnen worden uitgevoerd. Al met al een complexe en uitdagende opgave.

Voor u
Wij van Metaflex helpen u deze uitdagingen te overwinnen, door met onze deursystemen ruimtes te creëren die voldoen aan alle vereisten die gelden in Life Science & Healthcare. Steriel. Hygiënisch. Veilig. Functioneel. Ergonomisch.

Dit doen we niet alleen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we vertrouwd met de kracht van luisteren en samenwerken. De reis van initiatie tot ingebruikname en nazorg maken we dan ook samen. Al onze deuren zijn van ontwerp tot montage gebaseerd op uw situaties, doelstellingen en wensen. Elk nieuw project is weer een reis op zich.

Alleen door niet stil te blijven staan en door mee te bewegen met zowel technologische innovaties, als met de inzichten in de markt die telkens weer scherper worden gesteld, zijn we in staat om u precies dát te geven waaraan u behoefte heeft: absolute betrouwbaarheid. In alle opzichten. Van gedegen advies tot productkwaliteit. Van projectvoorstel tot eindresultaat.

Leveringsprogramma

Binnendeuren

Cleanrooms

Deuren

Deuren, geïsoleerde

Deuren, hermetisch afdichtende

Deuren, rookwerende

Draaideuren

Pendeldeuren

Sandwichplaten

Schuifdeuren

Schuifdeuren, hermetisch afdichtende

Schuifdeuren, rookwerende

Schuifdeuren, brandwerende

Schuifdeuren, isolerende

 

   

METAFLEX

Extra Bedrijfsgegevens

Aantal Medewerkers: 50 -100

Oprichtingsjaar: 1976

Handelsregisternr.: 09052999

BTW-nummer: NL 005990713 B01

Bank: ING-Bank

Bankrekeningnummer: 689447450

Aangesloten bij: GAK NED BV / 011-123.584.85-01-01

Certificering: ISO 9001

Import uit:

Soort: Deurenleverancier

Branche: Healthcare & Life Science, Cold Chain

Dochter van:

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Persberichten (1)

Nieuwe normen rookdoorlatendheid maken ziekenhuizen veiliger en goedkoper (07-07-2020)

Begin 2021 zal het nieuwe Besluit Bouwwerken Leefomgeving (BBL) van kracht worden. Dit bouwbesluit besteedt onder andere aandacht aan de rookdoorlatendheid van rookwerende deuren in ziekenhuizen. Wij spraken brandveiligheidsexpert Maarten de Groot over de gevolgen voor ziekenhuizen. Lees verder...

Laatste vaknieuws meer...

Bezoek de website van Metaflex Doors Europe

Rubrieken