Persberichten

Contimeta op de Bouwbeurs 2015 07 jan 2015

Contimeta op de Bouwbeurs 2015
Sinds 1932

Utrecht 7 januari 2015

Contimeta op de Bouwbeurs 2015, stand F119, hal 12

Contimeta is dé specialist in bevestigingstechnieken voor hout en overige montage industrieën. Wij lossen al meer dan 75 jaar de meest uiteenlopende bevestigingsvraagstukken op.

Contimeta levert BeA pneumatische tackers en machines voor timmerwerk, de bouw en prefab, dakdekken, interieurbouw, meubelmakerij en stoffering, verpakkingskisten en palletproductie. Uit voorraad leveren wij alle soorten nieten, krammen, coilnagels, schroeven en meer bijzondere bevestigingsmateriaal, zoals kastplankdragers, t-nuts, golfkrammen, v-nagels, duplexnagels en andere exoten.


Afhankelijk van uw specifieke omstandigheden kunnen we naast de standaard tackers ook speciaal ontworpen apparaten leveren. Vooral in het leveren van inbouwapparatuur voor de automatisering van uw bevestigingen zijn wij zeer gespecialiseerd.


Ook heeft Contimeta een uitgebreid programma compressoren waarbij de fluisterstille Whispair compressor ons specialisme is.

Recentelijk toegevoegd: houtverbinders van Simpson Strong-Tie. Sterkte, veiligheid, betrouwbaarheid en naleving van de geldende regelgeving staan centraal in het ontwerp van deze houtverbinders, voorzien van CE-markering. Wij leveren ook bijbehorende constructieschroeven. Simpson Strong-tie is bovendien ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd voor hun kwaliteits- milieumanagementsysteem.

Contimeta bevestigingstechniek

Rubrieken