Persberichten

Nieuw Video SIP intercom, IP deurbel vandalisme bestendig 1.3Mp Beward 19 okt 2019

Dark Eye leverancier van Beward video deurbel techniek, de video deurbel die NIET via een cloud werkt maar direct op uw eigen netwerk. Met uw mobiel, tablet of PC direct toegang tot uw video deur bel, waar door u snel kunt reageren als er aangebeld wordt, ook als u niet thuis bent.

De meeste goedkope video deur bellen werken via een clous server ergens in de wereld, gaat deze leverancier failliet heeft u niks meer aan uw video deur bel, indien de cloud te vol raakt wordt het moeilijk om verbinding te krijgen met uw video deur bel, hier geldt goedkoop is niet altijd de juiste oplossing.

Met de app op uw telefoon, tablet of pc kunt u ook deuren openen. Het is ook mogelijk om uw bestaande deurbel te gebruiken, u sluit dan eenvoudig uw eigen deurbel aan op de “poorten” van de besturing, deze zorgt er dan voor dat uw eigen bestaande deurbel af gaat als er aan gebeld wordt. dit is toch veel mooier dan een losse module die een aantal melodieën kent die u misschien helemaal niet mooi vind.

Beward video deurbel heeft een nachtzicht van 10 meter! De video deurbel is een IP camera die Onvif ondersteund, Hierdoor is het mogelijk om de video deurbel te integreren in een IP Video Bewakingssysteem. Uw systeem dient wel Onvif te ondersteunen. Tevens is het mogelijk om een SD kaart in de video deurbel te plaatsen voor het opslaan van de beelden, die u later terug kan zien. Ook kunt u de beelden in de cloud opslaan, om deze op een later tijdstip terug te zien.

De nieuwste versie ondersteund ook gezichtsherkenning, waardoor het mogelijk is om deuren automatisch te laten openen.

Let op! hier dient u wel voorzichtig te werk te gaan, en alleen toe te passen als u u zelf er van overtuigt bent dat alle data goed is ingelezen.

Kijk in onze web shop voor meer informatie:

darkeye.nl/shop/intercom-video-deurbel/beward-ip-intercom-video-deurbel/

Rubrieken