Persberichten

HITACHI ECHTE POWER 24 apr 2018

Echte Power kies je zelf bij HITACHI uit onze 24 pagina’s grote nieuwe actiefolder.

Bijvoorbeeld onze nieuwe Combo Packs, compleet samengestelde gereedschapsets met een wel hele scherpe prijs. Of kies zelf uit onze EXclusive versions; maak zelf een combinatie van één of meerdere accu machines, accu’s en Hitachi System Cases. Een slimme investering!

HSC 3+1 ACTIE

Koop 3 machines in HSC-koffer en krijg van Hitachi een met 1500 schroeven gevulde HSC I koffer. De actie is geldig bij aankoop van de machines uit de actiefolder met het 3+1 HSC koffer-icoon. Kijk in de folder of op onze site voor de voorwaarden.

 HAAKSE SLIJPMACHINES
Drie nieuwe 18V accu haakse slijpmachines, G18DBBVL, G18DBBL en G18DBBAL met elektronisch remsysteem: stopt binnen 3 seconden! Ook hebben wij een nieuwe slijpmachine set, G23STBOX, samengesteld. Deze set bestaat uit 2 haakse slijpmachines met een 230mm en 125mm diamantzaagblad, verpakt in één doos.

 NIEUW: NAT- EN DROOGSTOFZUIGERS

Hitachi introduceert 2 universele L-klasse nat- en droogstofzuigers met kunststof kuip (RP250YDL) of inox kuip (RP300YDL) met een inhoud van resp. 25 of 30 liter. Innovatief, gebruiksvriendelijk en effectief. De RP250YDL bieden we ook aan in 2 supersets met een boor(hak)hamer en stofzuigadapter. Zo kan men altijd stofvrij werken, waar je ook bent!

 NIEUW: ACCU SPIJKERAPPARAAT

En een nieuw 18V accu spijkerapparaat: NR1890DBCL. Dit model wordt compleet geleverd in HSC IV koffer met 2x 5.0 Ah accu’s en lader. Onze accu spijkerapparaten zijn voorzien van een koolborstelloze motor en werken zonder gaspatroon en/of compressor met luchtslang, wat ervoor zorgt dat ze onderhoudsvrij zijn. Tevens zijn deze modellen ook verkrijgbaar als EXclusive version.

Rubrieken