Persberichten

De nieuwe Eaton Aeroquip Dynamax EC881 zet een nieuwe standaard 27 aug 2018

De nieuwe Eaton Aeroquip Dynamax EC881 zet een nieuwe standaard
Eaton Dynamax EC881

Uitval van een systeem door problemen met slangen of koppelingen kosten veel tijd en geld. Daarnaast zijn hydraulische systemen in de regel van cruciaal belang, immers ze worden vaak ingezet bij bewegende delen en bevatten chemicaliën en olie. Met de introductie van de Eaton Aeroquip® Dynamax EC881 is er nu een hele goede oplossing. De EC881 is specifiek ontworpen voor het verminderen van onderhoud en downtime kosten, door een compacter ontwerp en verhoging van de drukken. De Eaton Aeroquip® EC881 overtreft daarmee de standaard en is door de combinatie van deze voordelen de beste 2SC-slang die momenteel leverbaar is.

Daarnaast heeft de EC881 een 50% kortere buigradius en dankzij de betere prestaties is het zelfs een uitstekend alternatief voor spiraalslangen.

Concreet betekent het dat de EC881 een goedkoper, compacter en lichter alternatief is en doordat de Aeroquip Dynamax EC881 is getest op maar liefst meer dan 1 miljoen impuls cycles, met een cool down van 0% is hij meer dan betrouwbaar met een zeer lange levensduur.

De EC881 kan worden toegepast in hydraulische hogedruksystemen op basis van mineralen, oliën, water, glycol, emulsies, lichte stookoliën, lucht* en water en is voorzien van alle mogelijke keurcertificaten, van onder andere: BV, MSHA, DNV-GL, ABS en LR.Toepassingen
Voor hydraulische hogedruksystemen op basis van mineralen, olien, water, glycol emulsies, lichte stookolien, smeerolien, lucht* en water.


Kenmerken en voordelen

  • 8 x slijtvastere buitenmantel
  • Overtreft 5 keer de standaard impuls cycles
  • 26% hogere werktemperatuur
  • Kostenverlagend vanwege de reducering van de slanglengte


Constructie
• Synthetische rubber tube
• 2 staallagen
• DURA-TUFF synthetische rubber cover


Temperatuurbereik
-46°C tot +126°C
De helft van de SAE 100R2 buigradius


Agency Approvals
MSHA
DNV-GL
ABS
LR
BV


Goedgekeurde fittingen
• TTC series

 

* Bij een gasdruk die hoger is dan 17,5 bar moet de buitenmantel van de slang geperforeerd zijn.

Rubrieken