Persberichten

Veilig werken met Hydrauliek 16 dec 2019

Veilig werken met Hydrauliek

PowerFlex organiseert regelmatig trainingen op het gebied van “Veilig werken met hydrauliekslangen en –componenten”. Hiermee wordt bewustzijn gecreëerd van de risico’s die voorkomen in het werken met hydrauliek. Want het werken met hydrauliek is niet altijd zonder gevaar en dankzij deze kennis kan ook blijvend letsel na een ongeval worden voorkomen of zoveel mogelijk worden beperkt.

Doelgroep
De training “Veilig werken met hydrauliekslangen en –componenten” is ontwikkeld voor iedereen die werkzaam is in de hydraulische industrie en voor mensen die in hun werk te maken krijgen met machines die werken op hydraulische kracht. Het is belangrijk dat uw medewerkers alert zijn op de risico’s. Het bewust omgaan met de risico’s voorkomt problemen, downtime en ongelukken. Dus enorm belangrijk voor iedereen die met hydrauliekslangen en componenten werkt.

Daarnaast komt ook het praktische deel “basis slang assemblage” ruimschoots aan bod tijdens de training.

Nationale database VWmH
Na het succesvol afronden van de training wordt elk individuele deelnemer ingeschreven en geregistreerd in de FEDA VWmH database en is daarmee ook CETOP gecertificeerd.

Ook trainingen op aanvraag en op lokatie
Wij verzorgen ook trainingen op lokatie en/of trainingen op aanvraag bij meer dan 6 deelnemers. Neem hiervoor contact met ons op 0294 450 200 of kijk op https://powerflex-fhp.nl/2019/11/08/training-veilig-werken-met-hydrauliek/

Rubrieken