Administratiekantoor Johan Boekestijn, De Lier, Westland

Rubriek(en): Administratie en boekhoudkantoren

Adres: Poortcamp 9 B
2678 PT De Lier, Westland
Telefoon: 0174-520100
Fax: 0174-520099
E-mail:
Website: www.johanboekestijn.nl

Informatie over Administratiekantoor Johan Boekestijn

Gestart in Naaldwijk, maar sinds 2005 gevestigd in De Lier (Westland), staat Administratiekantoor Johan Boekestijn u, ondernemers, met raad en daad bij op het gebied van administratie en boekhouding. Met de vertrouwde korte lijnen en no-nonsense aanpak wat u van een Westlands kantoor mag verwachten. Ouderwets goede service en advies, met de inzet van de digitale gemakken van nu.


Natuurlijk kunt u bij Administratiekantoor Johan Boekestijn terecht voor uw belastingaangiftes, administratie en jaarrekening. Maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere startersadvies, advies over samenwerkingsvormen of omzetting naar een andere bedrijfsvorm, salarissen, stamrecht, pensioen en bv-structuren.


Online toegang tot dezelfde boekhouding. Dat is online boekhouden van Administratiekantoor Johan Boekestijn. Facturen worden online gescand en geboekt. Dit bespaart ons werk en u daarmee kosten. Wij werken onder andere met Twinfield, Newviews en Nmbrs. Maar natuurlijk zoeken wij naar de beste werkende oplossing voor u en zijn er ook ander mogelijkheden om uw administratie te verwerken.
 

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
Bezoek de website van Administratiekantoor Johan Boekestijn

Rubrieken