Budget Wood & Furniture - Import & Export, Almelo

Rubriek(en): Houtbewerking

Uw partner in productie, trade en service.

Adres: Bedrijvenpark Twente 165 P
7602 KE Almelo
Telefoon: 06-24611754
E-mail:
Website: www.bwf-int.com

Extra Bedrijfsgegevens

BWF International is een snel groeiende onderneming met productiefaciliteiten in Midden- en Oost Europa, gespecialiseerd in het toeleveren van hout (eiken, kersen, walnoot, beuken, grenen) en meubelen aan groothandel en retailer.

We werken met allround ervaren vakmensen die met zorg en aandacht uw product vervaardigen in een fabriek met capaciteit en niveau.

Door de jarenlange ervaring op de Midden en Oost Europese markt zijn wij in staat tegen de beste omstandigheden in te kopen en de meest hoogwaardige houtkwaliteiten voor lange periode te reserveren, zodat er stabiele kwaliteit en prijzen afgegeven kunnen worden. Hiermee spelen wij in op langdurige relaties met leveranciers en afnemers.

Budget kan direct vanuit de productiefaciliteiten bedienen, hierdoor kunnen wij adequaat reageren op aanvragen en altijd snel en tegen de laagste prijzen leveren met de beste service.

Tevens is het mogelijk afwijkende specificaties en maatwerk op te geven en kunnen meubelen in elke CBM kleur geleverd worden, hierdoor kunnen wij persoonlijke wensen realiseren.

 

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Laatste vaknieuws meer...

Rubrieken