Impex Barneveld BV, Barneveld

Rubriek(en): Meet- en regeltechniek

Adres: Harselaarseweg 129
3771 MA Barneveld
Postadres: Postbus 20
3770 AA Barneveld
Telefoon: 0342-416641
Fax: 0342-412826
E-mail:
Website: www.impex.nl

Informatie over Impex Barneveld BV

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn.

Productontwikkeling & productie

De jarenlange ervaring en gedegen vakkennis in productontwikkeling zorgt ervoor dat de signalen uit de markt vertaald worden in een uiterst compleet leveringsprogramma. Deze productontwikkelingen en productie gebeuren in onze eigen fabriek.

Door eigen productie kan Impex de hoge kwaliteitsnormen behouden en garant staan voor elk product. Deze garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid wordt volledig ondersteund door de Impex service afdeling. Dat betekent 100 % service van de technische dienst, waardoor het optimaal functioneren van onze automatiseringssystemen wordt gerealiseerd.

Het hoofdkantoor van Impex is gevestigd in Barneveld, het hart van de intensieve veehouderij. Barneveld en omstreken is van oudsher bekend om zijn intensieve pluimveeteelt. De dierveredeling, zoals de "Barnevelderhoen", het pluimveemuseum, de eierveilingen en de veeteelt onderwijscentra, bezorgen Barneveld een internationale faam. 

Met de vele proefbedrijven in de omgeving kunnen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en stalinrichting voor de pluimveeteelt en varkenshouderij uitgebreid getest worden. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland heeft Impex een goede naam opgebouwd. Naast de hoofdvestiging in Barneveld bestaat sinds 1985 de dochtermaatschappij in de U.S.A.: Impex Gainesville Inc. in Gainesville, Georgia.

Leveringsprogramma

Drinksysteem

Drinksystemen

Pluimveedrinknippels

Varkensdrinknippels

Drinknippels, voor de veeteelt

Drinkwatersystemen, voor de veeteelt

Voederautomaten, voor de veeteelt

Waterdoseersystemen

Waterregelsystemen

 

AGRILAND

PROTHERM

 

Extra Bedrijfsgegevens

 

Aantal Medewerkers:100

Oprichtingsjaar:1974

Handelsregisternr.:09060296 te Deventer

BTW-nummer:NL 008939482 B01

Directie:Dhr R W Wentzel

Inkoop:Dhr E J van Voorst

Logistiek: Logistics@impex.nl

Marketing: Mevr. J. Donselaar

Type:groothandel, import, export

Dealer van:Agriland, Protherm

Producten/dienstendrinkwatersystemen voor de veeteelt, voederautomaten voor de veeteelt, doseersystemen, waterregelsystemen

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
Bezoek de website van Impex Barneveld BV

Rubrieken