Rietdekkersbedrijf Boksebeld, Lettele

Rubriek(en): Dakbedekkingen

Rietdekkersbedrijf, rietendaken, rietprojecten, renovatie en vernieuwing van rietendaken

Adres: Willeminksweg 3
7434 RX Lettele
Telefoon: 0570-542666
Fax: 0570-540545
E-mail:
Website: www.boksebeld.nl

Informatie over Rietdekkersbedrijf Boksebeld

Rietdekkersbedrijf Boksebeld is gevestigd in Lettele (Gemeente Deventer). Vanuit een centrale ligging in Nederland nemen wij landelijke projecten aan. Rietdekkersbedrijf Boksebeld gebruikt altijd beste soort zoetwaterriet. Kwaliteit die in zowel Nederland als in het Buitenland wordt ingekocht. Al het riet dat wordt verwerkt wordt nauwlettend op kwaliteit gecontroleerd. De rietendaken die de Boksebeld Rietdekkers maken hebben een standaard dikte van 30 cm.

Rietdekkersbedrijf Boksebeld is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Het keurmerk voor al onze werkzaamheden. Rietdekkersbedrijf Boksebeld werkt dan ook volgens de Kwaliteitseisen en Uitvoerings-Richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers. Alle rietdekkers die voor Boksebeld werken hebben het diploma "vakbekwaamheid rietdekker". Het rietdekkersbedrijf is gevestigd op de grens van Lettele en Bathmen, vallende onder de gemeente Deventer.
 

Leveringsprogramma

Rietendaken

Rietprojecten

Vernieuwing en renovatie van rietendaken

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
Bezoek de website van Rietdekkersbedrijf Boksebeld

Rubrieken