Wevers BV, Enschede

Rubriek(en): Gereedschappen

Adres: Gronausestraat 150
7533 BR Enschede
Telefoon: 053-4316041
E-mail:
Website: www.zinktools.nl

Informatie over Wevers BV

De Internationale Handelsonderneming WEVERS is opgericht in 1956, sinds 1973 is het een BV. In 2021 bestaat het bedrijf al 65 jaar! Een ruime geschiedenis dus! Garantie voor betrouwbaar zaken doen. Rond 10 verhuizingen heeft het bedrijf achter de rug, maar is Enschede altijd trouw gebleven. WEVERS is 1956 begonnen als alleenimporteur van het merk DRÄCO (Zuid-Duitsland) en heeft tot 1993 niets anders verkocht dan DRÄCO metaal- en kunststofscharen. DRÄCO is trouwens opgericht in 1951. Na 1993 is men bij WEVERS begonnen het net ingevoerde Dak- en gevelprogramma van DRÄCO te importeren en bekend te maken. Gauw zijn er de eersten profileermachines voor felsbanen van staande naad systemen verkocht en is het programma verder uitgebreid naar alle gereedschappen die de zinkverwerker, loodgieter, dakdekker of metal roofer nodig heeft om zijn beroep uit te oefenen. In dit vroege stadium is men al snel vraagbak voor de installateurs geworden die met alle vragen rond om de metalen daken bij WEVERS terecht kunnen.

Vandaag importeren wij hoofdzakelijk machines en gereedschappen op het gebied van dak- en felstechniek, zoals felstangen, zettangen, zetbanken, blikscharen en felsijzers, maar natuurlijk ook knabbelscharen, rollentafels en coilwagens en soldeerproducten en hebben hierdoor een unieke plaats in de markt. Als importeur zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot de specialist en troubleshooter waar onze klanten met grote regelmaat een beroep op doen. "De mensen van Wevers in Enschede zijn dé specialisten in dak- en felstechniek." Graag helpen wij ook u met onze expertise. Bel of e-mail bij vragen of opmerkingen. Wij zijn er zeker van U van de juiste machines en gereedschappen te kunnen voorzien.

Onze merken: DRÄCO (DE), MALCO (USA), RAU (DE), TRUMPF (CH), PRINZING (DE), MASC (DE), FREUND (DE), PERKEO (DE), EXPRESS (FR), EDMA (FR). SCHECHTL (DE), SCHRÖDER (DE), STUBAI (AT) compleet programma gereedschappen voor zink- en dakbewerking.

SERVICE: DRÄCO-Reparatieservice in eigen werkplaats

Leveringsprogramma

Leveringsprogramma Wevers BV, Enschede

Auto-restauratie gereedschappen

Blikscharen

Benders

Dakfelsmachines

Felsmachines

Felssluiters

Gereedschappen

Gereedschappen, elektrische

Handgereedschappen

Handscharen

Kabelgotenscharen

Knabbelscharen

Kunststofscharen

Meetgereedschappen

Metaalbewerkingsmachines

Metaalscharen

Plaatscharen

Printblokscharen

Profielscharen

Profileermachines

Scharen

Scharen, accu

Scharen, elektrische

Scharen, pneumatische

Sluitmachines

Snijtafels

Styroporsnijtafels

Tangen

Tempexcutters

Zetbanken

Zettangen

Zinkscharen

 

BIEGEMASTER

BRAUN

DINO

DRÄCO

ENGEL

ERDI

FREUND

MALCO

MBR

RAU

SCHECHTL

SCHRÖDER

STUBAI

TRUMPF

WEVERS

WUKO

Extra Bedrijfsgegevens

Extra bedrijfsgegevens Wevers BV, Enschede

  

Adres:Gronausestraat 150
7533 BR Enschede

Postadres:Postbus

Telefoon:053-4316041

Fax:

Mobiel:

Email:info@weversbv.nl

Homepage:www.wevers.nl

Aantal Medewerkers:4

Oprichtingsjaar:1956

Handelsregisternr.:06025157 te Enschede

BTW-nummer:NL 001400332 B01

Bank:ING-bank

Bankrekeningnummer:664713653

Postbankrekeningnummer:923121

Bedrijfsleiding:dhr J M Sigel

Communicatie:

Directie:mevr S G Draenert

Inkoop:dhr J M Sigel

Logistiek:

Marketing:

Overige functionarissen:

Technische dienst:

Verkoop:dhr J M Sigel

Aangesloten bij:

Certificering door:

Certificering:

Import uit: EU, USA

Export naar: EU

Beurzen:
Dak & Hout (Duitsland)

Branche:elektro-mechanisch en pneumatisch gereedschap

Merken in eigendom:

Alleen vertegenwoordiger: DRÄCO

Type:groothandel, im-/export

Dochter van:

Dealer van: DRÄCO (DE), MALCO (USA), RAU (DE), TRUMPF (CH), PRINZING (DE), MASC (DE), FREUND (DE), PERKEO (DE), EXPRESS (FR), EDMA (FR). SCHECHTL (DE), SCHRÖDER (DE), STUBAI (AT) compleet programma gereedschappen voor zink- en dakbewerking.

Producten/diensten

Merken DRÄCO (DE), MALCO (USA), RAU (DE), TRUMPF (CH), PRINZING (DE), MASC (DE), FREUND (DE), PERKEO (DE), EXPRESS (FR), EDMA (FR). SCHECHTL (DE), SCHRÖDER (DE), STUBAI (AT) .

Importeur van: DRÄCO (DE), MALCO (USA), RAU (DE), PRINZING (DE), MASC (DE), FREUND (DE), PERKEO (DE), EXPRESS (FR), EDMA (FR). SCHECHTL (DE), SCHRÖDER (DE), STUBAI (AT) 

Overige informatie:

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Persberichten (3)

PINK BENDER RIBBON ACTIE (04-12-2020)

Universeel en mobiel opkanten, zetten en vormen van metaal. Vervaardigen van diverse profielen, zettingen en contra zettingen. Altijd lachen :-) met deze PINK BENDERS. Net zo professioneel als de grijze broertjes, maar dan opvallend in kleur. De kleur van de "GIRLS EDITION" heeft ook het voordeel dat het gereedschap makkelijk teruggevonden kan worden op de bouw- en in de werkplaats. Lees verder...

Nieuwe Dubbele-Rol-Bender (02-09-2020)

DE MEGA-BENDER met 8 geleiderollen ! IDEAAL voor zeer lange banen en profielen. Universeel en mobiel opkanten, zetten en vormen van metaal. Met 8 geleiderollen en een breedte van maar liefst 300 mm biedt de Duo-EcO-Bender een makkelijke handhaving en een uiterst stabiele voering door het materiaal. Vervaardig diverse profielen, zettingen en contra zettingen (zelfs staande naad profielen). Lees verder...

DRÄCO Girls Edition 2020 (14-02-2020)

Universeel en mobiel opkanten, zetten en vormen van metaal. Met 4 geleiderollen biedt de EcO-Bender een makkelijke handhaving en een stabiele voering door het materiaal. Vervaardig diverse profielen, zettingen en contra zettingen (zelfs staande naad profielen). Opkanthoogte traploos instelbaar (mm en inch aanduiding). Binnen en buiten radiussen zijn mogelijk. Lees verder...

Laatste vaknieuws meer...

Bezoek de website van Wevers BV

Rubrieken