Persberichten

Angulus 28 sep 2017

Angulus
Angulus

Aftekengereedschap is simpelweg Angulus , Angulus en nog eens Angulus.  

Angulus werd al in 1898 opgericht voor de fabricage van kwaliteitsgereedschap.

Vraag de oude ambachtslieden: Wat is het beste aftekengereedschap voor de professionele vakman in de metaal en het hout. Dat zijn vanzelfsprekend de oerdegelijke afteken en meetgereedschappen van Angulus uit Zwitserland.

Er zijn tegenwoordig ontstellend veel, eigenlijk alleen maar meer aftekenmiddelen, aftekengerei, aftekeninstrumenten en aftekenuitrusting van Chinese makelij op de Nederlandse en Europese markt. Deze Chinese fabrikaten zijn best wel een stukje beter geworden in kwaliteit de laatste 10 jaar maar voldoen in geen velden of wegen aan de eisen van de Nederlandse professionele specialist.

De kwaliteit van Angulus Mezzzeuge staat in precisie , degelijkheid , scherpzinnig ontwerp, handige toepasbaarheid en bestand tegen hoge belasting door absolute topkwaliteit op een eenzaam niveau. De Nederlandse vakman pakt niet naar Chinees aftekengereedschap; De echte onvervalste Nederlandse vakman gebruikt uitsluitend Angulus aftekengereedschap omdat hij zijn ambacht serieus neemt, aan zijn klanten de hoogste kwaliteit wil bieden en hij door jarenlange ervaring weet dat de klasse en het kaliber van de Angulus kwaliteit hem tot origineel authentieke deskundige professional heeft gemaakt. Hij gebruikt Angulus meetgereedschappen en aftekenmaterialen omdat hij alléén met Angulus zijn vakkundigheid kan waar maken.

Van timmermanswinkelhaak , timmermanshaak , staalwinkelhaak , T-winkelhaak, T-haak , pijpwinkelhaak , pijphaak , blokwinkelhaak , blokhaak , verstekwinkelhaak , verstekhaak ,

Stelwinkelhaak , stelhaak , verstelbare hoekhaak, gradenboog tot werkplaatsliniaal en de enige echte afkrasmaat ook wel krasmaat genoemd ; kwaliteit , kwaliteit en degelijkheid.

Het van Origine Duitse Angulus behoort al weer een tijdje tot de Ernsthard groep. De Ernsthard groep bestaat uit een netwerk van uitsluitend Europese fabrikanten. Europese fabrikanten die zich tot doel hebben gesteld de allerhoogste kwaliteit te fabriceren en waarborgen die menselijke haalbaar is.

De Angulus instrumenten en gereedschappen uit gietijzer en staal zijn ingenieus ontworpen en dagelijk gefabriceerd waardoor de precisie ook gewaarborgd blijft onder zware belasting en zeer lang gebruik. Vooral in de metaalsector wil men alléén maar Angulus omdat Angulus zo is gemaakt dat precisie behouden blijft onder de aller zwaarste omstandigheden.

Angulus kan tegen een stootje, Angulus blijft betrouwbaar, Angulus is Top-kwaliteit om Topkwaliteit te kunnen leveren.

ANGULUS in het hout wordt oeroud maar Angulus is de Olympus van de metaalklus.

Rubrieken