Persberichten

Bardahl B2 olieverdikker om olieverbruik te verminderen 23 aug 2017

Bardahl B2 olieverdikker om olieverbruik te verminderen
B2 olieverdikker

Dordrecht 23 augustus, Bardahl introduceert een verbeterde B2 Oil Treatment. Deze olietoevoeging is ontwikkeld om olieverbruik te verminderen.

BARDAHL B2 - oliebehandeling bevat een unieke formule op basis van polaire organische en extreme druk verbindingen die zich hechten aan het metaal en zorgen voor een zeer krachtige smeerfilm. Deze film weerstaat hoge drukken, temperaturen en vermindert slijtage en wrijving.

Bardahl’s wereldberoemde B2 Oil Treatment is een combinatie van twee producten; een viscositeitverbeteraar en een antislijtage toevoeging. De viscositeitverbeteraar geeft de motorolie meer body en vormt aldus een betere afdichting tussen zuiger en cilinderwand. Zodoende wordt “blow-by” voorkomen en ook de uitlaatrook geheel of gedeeltelijk verdwijnen. De compressie wordt hersteld, waardoor automatisch weer meer vermogen beschikbaar is.

Tegelijkertijd zorgen Bardahl’s beroemde antislijtage bestanddelen ervoor, dat de vitale motoronderdelen met een dun, maar uiterst sterke smeerfilm wordt bedekt. Dit stopt het slijtageproces. Deze extra eigenschap zorgt voor een unieke samenstelling en geeft deze olietoevoeging z’n onderscheidende vermogen.

Naast het aanpakken van het olieverbruik en verbeteren van de compressie zorgt Bardahl B2 voor het reduceert wrijving tussen bewegende motoronderdelen en minder slijtage van motor. Tot slot wordt de uitlaatrook verminderd.

Bardahl B2 kan worden toegevoegd aan elk type motorolie: minerale, semisynthetische en 100% synthetische oliën. Het is geschikt voor iedere type motor: benzine, diesel of LPG, inclusief turbo/ compressor motoren en/of roetfilter.

R. Jonker

Ref 01001

Bardahl B2 Oil Treatment is leverbaar in 300ml.

OCD Nederland BV - Maxwellstraat 41 - 3316GP Dordrecht - Tel 078-6512322 - www.bardahl.nl

 

Rubrieken