Persberichten

Super Spray PRO Bardahl's kruipolie met 2-Way Straw 13 sep 2018

Super Spray PRO Bardahl's kruipolie met 2-Way Straw
rjjonker@bardahl.nl

Dordrecht 13 september, Bardahl introduceert ‘Super Spray PRO in een 500ml spuitbus met 2-Way Straw De sproeikop kan op 2 manieren gebruikt worden: de nozzle verwisselen in dus niet meer nodig. Altijd de juiste sproeikop direct ter beschikking voor maximaal gebruiksgemak.

Super Spray kan gebruikt wordt als: kruipolie, smeermiddel, vochtverdrijver, anti corrosie spray, contactspray. Al decennia is Bardahl Super Spray een ‘world wide selling product’.

De werking

Bardahl Super Spray is uniek in zijn mogelijkheden om vastzittende bouten, moeren en bevestigingen los te maken. Super Spray is kruipolie, anti corrosie spray en veel meer. Dit smeermiddel met 5 oplossingen in 1 product;

  • Verdringt: vocht van ontstekingssystemen, bedrading, schakelaars, gereedschap enz.
  • Smeert: gereedschappen, scharnieren, sloten, bouten en moeren, kettingen, instrumenten, enz.
  • Kruipt: in verroeste onderdelen en vastzittende verbindingen. Lost roest snel op.
  • Reinigt en beschermt: mechanische onderdelen, verwijdert vet, gom en teer, zorgt voor een beschermende smeerfilm. Stopt de vorming van roest en corrosie van metalen onderdelen.
  • Verhindert: piepen en knarsen van bewegende onderdelen en verbindingen.

 

Unieke formulatie

Een mengsel van hoogwaardige oliën en Bardahl’s “polaire aantrekkingskracht” formule zorgt voor een langdurige smering en bescherming. De unieke hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen zorgen ervoor dat de smeerfilm zich hecht aan het metaal.

Dit resulteert in een oliefilm die zorgt voor minder wrijving- en slijtage van het metaal. De hoogwaardige organische bestanddelen zorgen dat ook de nauwste openingen bereikt worden.

Super Spray hecht onder het vochtige omstandigheden, zodat de smeerfilm z’n werk kan doen en zal blijven beschermen. Door de unieke samenstelling hebben (sterke) condensvorming en bevriezing geen kans.

Super Spray is een kruipolie, die door zijn unieke formulatie blijft smeren onder de moeilijkste omstandigheden.

Ref 73005

Super Spray PRO

Robert-Jan Jonker

OCD Nederland BV - Maxwellstraat 41 - 3316GP Dordrecht - Tel 078-6512322 - www.bardahl.nl - www.bardahlproshop.nl

Rubrieken