Persberichten

Voorkom bevriezen van diesel 19 dec 2018

Voorkom bevriezen van diesel
rjjonker@bardahl.nl

Bardahl Diesel Antifreeze is een veelzijdige diesel toevoeging. Onze diesel antivries voorkomt allereerst bevriezingsverschijnselen van de dieselbrandstof. Tevens zorgt Bardahl Diesel Antifreeze voor een betere en schonere verbranding.

Met gebruik van Bardahl Diesel Antifreeze bereikt u het volgende:
• Verlaagt het stolpunt van dieselbrandstoffen tot max -33°C (afhankelijk van de kwaliteit van de diesel).

• Voorkomt dat brandstofleidingen en brandstoffilters verstopt raken.

• Voorkomt vocht in het brandstofsysteem, omdat diesel antivries tevens werkt als een brandstofdroger. Het vocht wordt opgenomen en mee verbrandt.

• Voorkomt corrosie in het brandstofsysteem. Diesel antivries mag in elke dieselmotor toegepast worden (Euro1-Euro6). Deze antivlok, zoals Diesel Antifreeze ook wel wordt genoemd, voorkomt vorming van roest en corrosie in het brandstofsysteem en de leidingen. Dit leidt tot lagere onderhoudskosten, minder uitval en storingen en langere levensduur van verstuivers en brandstofpomp.

Gevolgen bij te weinig bescherming
Wanneer in de winter een dieselmotor niet wil draaien of een oliestookinstallatie weigert, is er een probleem dat alleen met aanzienlijke kosten verholpen kan worden. Al in een verhouding van 1:1000 zorgt Bardahl Diesel Antifreeze ervoor dat de brandstof al tot ca. -30°C is beschermd (beschermingsgraad is afhankelijk van de gebruikte diesel). Het risico dat de brandstofleidingen en het brandstoffilter verstopt raken behoort hiermee tot het verleden.

Diesel Antifreeze is geschikt voor alle soorten diesel: B7/ biodiesel/ premiumblends/ GTL.

https://bardahlproshop.nl/diesel-antifreeze

Rubrieken