Persberichten

Bus wint dutch industrial supplier award 2014 18 dec 2014

Bus wint dutch industrial supplier award 2014

Bus wint dutch industrial supplier award 2014

Winnaar in de categorie Best Logistics

 

BUS' Handelmij is uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2014 van Nederland. Dat gebeurde tijdens een drukbezochte bijeenkomst op landgoed Mereveld in Utrecht, waar de De Dutch Industrial Supplier Awards werden uitgereikt. De awards zijn innitatief van van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank, softwareontwikkelaar ISAH en het Nederlands Octrooibureau NLO en werden voor de dertiende keer in successie uitgereikt.

 

Ook dit jaar was de belangstelling voor de uitverkiezing groot. Uitbesteders nomineerden 269 toeleveranciers in twee categorieën. Na een eerste schifting behaalden 44 ondernemingen de tweede ronde waarna er, na een uitgebreid assessment door klanten en financieel specialisten van ING, in elke categorie vijf finalisten overbleven. Na uitvoerige jury-beraadslagingen (onder leiding van de Rotterdamse hoogleraar Henk Volberda) won Bus' Handelmij in de categorie Best Logistics met leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd al belangrijke criteria, gericht op kostenverlaging voor de klant.

 

Schelto Bus van winnaar Bus Handelsmaatschappij reageerde nuchter op de award. "Het was de eerste keer dat we genomineerd waren. Natuurlijk verwacht je dan niet meteen te winnen. Een zeer aangename

verrassing dus.

 

Bron: http://www.linkmagazine.nl/content/view/4920/

Rubrieken