Persberichten

Het is voorjaar: de zon in (of uit) met Comhan! 17 apr 2018

Het is voorjaar: de zon in (of uit) met Comhan!
Kent u de aluminium zonwering profielen van Comhan Holland al?

Kent u de aluminium zonwering profielen van Comhan Holland al? Neem nu onze zonwering lamellen en terrasscherm systemen. Direct uit voorraad leverbaar en op verzoek op maat gemaakt. Fraai, duurzaam en functioneel!

Aluminium zonwering lamellen: eigentijds en modern

Goed functionerende zonwering is essentieel voor gebouwen. Maar, het oog wil ook wat! Geef een geheel eigentijdse en moderne uitstraling aan een gebouw met aluminium zonwering lamellen. Of het nu gaat om een bedrijfspand, een appartementencomplex of een woonhuis. 

Comhan levert aluminium zonwering onderdelen direct uit voorraad, zoals lamellen, in verschillende maten inclusief eindkappen, montage kokers of verstelbare ophang- en montagehaken. Bovendien kan Comhan bij kleine of grote projecten vrijwel alle voorkomende 3D plaat- en profielbewerkingen voor zonwering onderdelen in huis uitvoeren.

Aluminium terrasscherm systemen: in uiteenlopende vormen en uitstraling

Wie zon zegt, zegt...terras! Genieten van de zon, het liefst uit de wind. Met de Terrace® 50 en Terrace® 75 systemen maakt u volwaardige terrasschermen in uiteenlopende vormen en uitstraling.

Terrace® 75

Neem nu het Terrace® 75 systeem, voor het maken van (semi-)permanente terras-afschermingen. In onbewerkte en/of geanodiseerde uitvoering. Uiteraard zijn zowel de profielen als bijbehorende onderdelen uit voorraad leverbaar: stalen funderingsvoeten, beglazingrubbers en eindkappen.

Ook op maat!

Op verzoek maken we het terrasscherm systeem voor u op maat. Ook decoratief poedercoaten in een standaard RAL kleur is mogelijk. U kunt kiezen uit structuurcoating, zijde- of hoogglans

Neem contact op met Comhan en vraag naar de mogelijkheden van Maatmetaal, ons in-house service center.

Rubrieken