Persberichten

De Ernsthard Welding Wire Speedometer Second-to-None-4 12 jul 2017

De Ernsthard Welding Wire Speedometer Second-to-None-4
Draadsnelheidsmeter

De Ernsthard Welding Wire Speedometer Second-to-None-4

De machine keuring EN-50504 onder de EN-1090 schrijft voor dat lasmachine moeten worden gekalibreerd en gecertificeerd zodat de lasparameters op je WPS (Welding Procedure Specification ), ofwel LMB lasmethode procedure beschrijving, betrouwbaar kunnen worden ingesteld op de lasmachine; maar hoe meet je nauwkeurig en snel de lasdraadsnelheid van je lasmachine, het aantal ingestelde meters, feet of inches per minuut ?. De Ernsthard Second-to-None-4 is speciaal gemaakt voor lasdraadsnelheid metingen; het is een handig en vlug precisie digitaal meetinstrument instrument dat foutieve metingen tot een minimum beperkt. Of je nu veel verschillende lasdraadmetingen wil verrichten of de Ernsthard Second-to-None-4 permanent in je lasapparaat wil inbouwen: het kan. Het is ook mogelijk te dataloggen direct op je computer of netwerk. 

 

De Ernsthard Lasdraadsnelheidmeter Second-to-None-4 is een uniek digitaal meetinstrument voor het meten van de lasdraadsnelheid van lasmachines. Deze digitale snelheidsmeter is speciaal ontwikkeld en gebaseerd om handig maar zeer nauwkeurig metingen te verrichten van de lasdraad snelheden die onder de EN-1090 certificering lasprocedures worden gevraagd. Ook bij de keuring en certificering van de lasmachines onder de EN-50504 is in de veel gevallen een lasdraadsnelheidsmeting en dus een lasdraadsnelheidsmeter vereist.
 

Elke metaalverwerkend bedrijf dat laswerkzaamheden uitvoert, heeft met lasprocedures en lasmethodes te maken die een WPS ( Welding Procedure Specification ofwel een Lasprocedurespecificatie ) vereisen waarin de lasparameters nauwkeurig moeten worden vastgelegd. Bij verschillende lasprocessen moeten naast lasvoltage, lasamperage, laspulshoogte, laspulsbreedte, laspulsdiepte, laspulstijden ook de lasdraadsnelheid worden gemeten. Al deze metingen worden uitgevoerd met digitale meetapparatuur met zeer hoge precisie.

 

De Ernsthard draasnelheidmeetinstrument Second-to-None-4 is een zeer nauwkeurig precisie instrument speciaal ontwikkeld voor het meten van lasdraadsnelheden dat standaard met een kalibraticertificaat wordt geleverd en eventueel tussentijds altijd kan worden geherkalibreerd en voorzien van een het kalibratie certificaat. Bij de ontwikkeling van dit speciale meetinstrument is rekening gehouden met de wensen uit de laspraktijk en de behoefte van de mensen op de werkvloer; eenvoudig in gebruik, handig en snel toepasbaar en een zo klein mogelijk risico op foutmeting waren de voornaamste eisen van de echte laspraktijk en de lasspecialisten.


De Ernsthard Lasdraadmeter Second-to-None-4 voldoet daar prima aan, is in Europa gefabriceerd waardoor hij degelijk is uitgevoerd om de zwaarste productie lasomgevingen goed te kunnen functioneren en wordt dus geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar.

 

Het LCD van de Ernsthard Lasdraadsnelheid-Calibrator Second-to-None-4 is duidelijk en overzichtelijk en de snelheid kan worden afgelezen in verschillende eenheden als voet, duim, meter per seconde of per minuut. Hij heeft uiteraard een digital Memory met een automatische minimaal, maximaal en gemiddeld memoryfunctie zodat ook de lasdraadsnelheid schommelingen worden vastgelegd. De Ernsthard Lasdraadsnelheid-Calibrator Second-to-None-4 werkt op batterijen en heeft een automatische uitschakelfunctie 40 seconden na het laatste gebruik.

Ernsthard Wire-Speedometer Second-to-None-4 kan eventueel worden voorzien van extra hulpstukken zodat hij eventueel ook als algemene tachometer kan dienen. Gebruik voor je lasmachine lasmachinekeuring, lasmachinekalibratie of lasmachinecertificering de  

http://www.vanotools.nl/infosite/pages/Lasdraadsnelheid+calibrator+draadsnelheid+kalibreren.html

 

Rubrieken