Persberichten

De EsaB Black Friday kick-off gaat door t/m 31 december 2018. 22 nov 2018

De EsaB Black Friday kick-off gaat door t/m 31 december 2018.

De EsaB Black Friday kick-off gaat door t/m 31 december 2018.

Vanaf Black Friday Period is de Sentinel, Rebel en Nanopower scherp geprijsd.

De Sentinel, Sentinel-Air, Rebel215, Rebel320, Pure-Air, Papr-Air en NanoPower zijn er allemaal ook met een Full Metal Jacket ( FMJ) uitvoering. Deze FMJ uitvoeringen maken het product volledig compleet.

De acties die bij Esab.lasmachinedirect.nl van start op Black Friday 23 november 2018 blijven maar liefst dik 5 weken geldig.

Esab.lasmachinedirect zet met bijzonder aantrekkelijke acties haar ESAB paradepaardjes als de Sentinel, Sentinel-Air, Rebel215, Rebel320, Pure-Air, Papr-Air en de NanoPower flink in de picture en zijn deze hoogstandjes in lastechniek extra goedkoop en voordelig.  

De Sentinel A50 automatische lashelm is inmiddels een gigantisch verkoopsucces omdat het de lichtste ruimzicht lashelm ter wereld is.

De Sentinel A50 maakt korte metten met alle andere lashelmen die er zo oudbollig ouderwets uitzien dat elke fatsoenlijke lasser zich ervoor schaamt met zo’n ding op zijn hoofd rond te lopen.

De Sentinel A50 heeft een hele bijzondere hoofdband die op talloze manieren te verstellen is waarmee het de meest ergonomische lashelm is die er bestaat. Lichtgewicht en minutieus afstelbaar is voor de echte lasservakman ontstellend belangrijk.

De Sentinel A50 is uiteraard ook voorzien van de meest uitgebreide lascassette die verkrijgbaar is met zeer veel instelmogelijkheden, een instellinggeheugen en ruimtevaart Clear beschermvizier en ontspiegelend Luke Skywalker vizier.

De nieuwste Esab Papr-Air-EPU ademlucht P3 lasrookfilter purificeert de lasrooklucht met zeer grote precisie, heeft een nauwkeurig regelbare luchtstroom en filtersignalering.

De Esab Papr-Air-EPU heeft hetzij een Full Continue 8 uurs Lithium-Ion accu die op zijn sloffen 8 uur draait zonder de hoge filterprestatie te verliezen.

De Esab Papr-Air-EPU is ook leverbaar met 12 uurs accu die makkelijk 12 uur aaneen draait.

De Papr-Air accu’s de lichtste accu’s van alle persoonlijke ademlucht zuiveringsystemen in de lasmarkt c.q. lassector en bovendien zeer handig en de kleinste.

De Sentinel-Air automatische lashelm is als enige in de wereld uitgevoerd met een uiterst geniaal luchtstroom geleidingskanaal dat volledig is geïntegreerd in de lashelm zelf waardoor de lasser de ademlucht perfect gedoseerd krijgt in mond en neus hetgeen betekent dat er geen valse luchtstromen in de ruimzittende Sentinel voorkomen; dit behoedt de lasser van allerlei onprettige en vervelende valse luchtstromen zoals; droge en geïrriteerde ogen, toeslaande en constante koude op voorhoofd, jukbeenderen, neusbeen en nek en wordt verkomen dat er toch nog onbedoelde lasrook de lashelm wordt binnengetrokken. De Sentinel-Air voorkomy dat ook veel verkoudheid, holteontstekingen en nekklachten.

De Sentinel-Air is de enige keus voor lassers die hun gezondheid belangrijk vinden.

De multiproces Rebel215 en Rebel320 van Esab, zijn zeer bijzonder en inmiddels een hoogstaand begrip bij elke lasser. De Rebel215 op lichtnet last mig, mag, tig en beklede elektroden en daarmee alle metalen als ijzer, staal, RVS, aluminium etc. De integrale microprocessor verandert elke beginnende lasser of amateur lasser in een lasservakman zeg maar lasservirtuoos. Het prachtige en uiterst handig kleurendisplay is microprocessor gestuurd waardoor alle lasprocessen perfect kunnen worden bijgeregeld naar persoonlijke voorkeur maar stuurt ook volautomatisch de parameters af op de persoonlijke voorkeur van de lasser.

De multiproces 3-fasen 400 volt Rebel320 is de grote broer van de Rebel215 en levert op zijn gemak 320 anp lasstroom of het niets is. De Rebel320 kan een 18 kilogram lasdraadhaspel kwijt en wordt veel in de bekende laskraanarm gehangen met het voordeel dat de Rebel320 niet dat vervelende tussenpakket naar de lasstroombron en de lasstroombron nodig heeft.

De Rebel320 op de handige trolley fietst fluitend door de grootste werkplaats en klaart de zwaarste lasklussen.   

Van de kwalitatieve NanoPower Inverter zijn er inmiddels duizenden verkocht en heeft zijn kracht bewezen; zijn laskracht uiteraard. De NanoPower is een speciaal ontwikkelde lasinverter specifiek voor het lassen van beklede elektroden maar is tevens de kleinste en lichtste 140 amp lasmachine op deze aarde. De NanoPower last vol continue ofwel heeft een 100 % inschakelduur maar weegt toch slechts 2 kilogram en is zo klein dat hij op je hand past.

Hierdoor kan de NanoPower overal worden gebruikt, overal mee naar toe worden genomen, makkelijk worden gebruikt op hoogte en in de kleinste ruimtes.

De Sentinel, Sentinel-Air, Rebel215, Rebel320, Pure-Air, Papr-Air en NanoPower zijn afgeprijsd in de aanbieding tot 31 december 2018.

Er is overigens ook een echte originele ESAB Black-Friday aanbieding die uitsluitend geldig is op Black Friday 23 november 2018 namelijk;

ESAB Renegade ES-300i 300 Amp inverter van € 2.950,95 voor  € 1.699,55;
Bestellen ?? https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-renegade-300i-p-2573.html

Rubrieken