Persberichten

De Esab Sentinel A50 automatische lashelm blijkt een groot succes. 10 mrt 2017

De Esab Sentinel A50 automatische lashelm blijkt een groot succes.

De gebruikelijke lashelm fabrikanten maken al jaren oersaaie automatische lashelmen waarvan het ontwerp zo’n beetje uit de middeleeuwen dateert. Het werd tijd dat er eens een moderne lashelm kwam voor de eigentijdse lasser vakman en dat is met de Esab Sentinel A50 vast en zeker gelukt.

Het model en de functionaliteiten van de Esab Sentinel A50 is qua ontwerp en uitstraling gebaseerd op het eigenzinnige design uit de beroemde Star Wars films. Daarbij is een van de doelstellingen geweest het draagcomfort te perfectioneren. De Sentinel A50 is door het gebruik van super licht in gewicht en heeft met de hoofdband met 5 verstelbare hoofdriemen, laagdragende nekband en de 6-voudig verstelbare lengterichting een optimaal prettig draagcomfort. De Esab Sentinel A50 is in alle posities volledig in evenwicht waardoor de hoofdbelasting nagenoeg nul is. De Esab Sentinel A50 heeft zonder twijfel de minste hoofdbelasting en nekbelasting van alle lashelmen momenteel op de markt. 

De Esab Sentinel A50 heeft een prettig ruime gezichtsruimte en kan optioneel worden uitgerust met dioptrielenzen. De extra grote automatische lascassette levert een groot gezichtsveld en te samen met de aanvullende hoogste optische klasse van de gepatenteerde True Colour ADF technologie ( zuiverheid en kleur correctie) wordt een zuiver zicht gerealiseerd dat rust geeft aan de ogen van de lasser.

De Esab Sentinel A50 heeft een automatisch verkleurend cassette van Din-kleur 5 tot 8 voor het tiglassen en een Din-kleur voor het miglassen van 9 tot 13. Bovendien heeft de Esab Sentinel A50 een slijpstand in din-kleur 3 die zowel aan de binnenkant alsmede door middel van een uitgekiende handzame knop aan de buitenkant van de helm handig is te bedienen met alle soorten lasserhandschoenen. De Esab Sentinel A50 is bovendien uitgevoerd met maar liefst 8 geheugeninstellingen waarbij laskleur, inschakeltijd en uitschakeltijd kunnen worden vastgelegd.

Het Esab Sentinel is voorzien van een groot en overzichtelijk helder snelwissel vizier of het goudkeurige Skywalker Vizier hetgeen schitteringen comfortabel verzacht. Het wisselen van Vizier is letterlijk een kwestie van seconden. 

De Esab Sentinel A50 is een automatische lashelm die hoofd, nek en ogen optimaal beschermd en is bovendien handig in het gebruik. Eindelijk komt de veelal in de  ruimtevaart ontwikkelde technologie ten goede van de lasservakman.

The Newest Technology, you deserve; makes welding a great again.

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-lashelm-p-2574.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-lashelm-full-metal-jacket-p-2576.html

 

 

Rubrieken