Persberichten

Dewetron TRIONet-PA Power Analyzer 16 mei 2023

Dewetron TRIONet-PA  Power Analyzer
Compacte, draagbare krachtige Power Analyzer

Draagbaar, compact en krachtig: de nieuwe TRIONet-PA Power Analyzer

DEWETRON GmbH (Oostenrijk) introduceert een compacte, draagbare en zeer krachtige Power Analyzer: de TRIONet-PA.

Perfect voor metingen op locatie maar ook voor integratie in een proefstand, omdat er besturings- en datakoppeling mogelijk is met andere software.

De TRIONet-PA komt met 4 HDR (High Dynamic Range) spanningsingangen van 2.000 Volt en 4 uitwisselbare ingangen voor directe stroommeting, zero-flux sensoren, Rogowski spoelen of andere stroomsensoren met spanningsuitgang. Waar andere power analyzers slechts nauwkeurig zijn in het 50/60Hz gebied, heeft de TRIONet-PA, met een standaard bemonsteringssnelheid van 1 MS/sec per kanaal bij een 24-bit resolutie, een hoge nauwkeurigheid over een groot bereik (van DC tot 1.500Hz fundamenteel met een analoge bandbreedte van 300 kHz).
Een zero-crossing algoritme bepaalt de frequentie per cycle, voor een snelle en accurate update van de meting bij het meten aan frequentie omvormers (inverters).

Waar standaard vermogensmeters alleen de berekende waarden opslaan, maakt de OXYGEN software het ook mogelijk om alle signalen als ruwe data op te slaan voor een nauwkeurige analyse achteraf. Dat is interessant bij inrush verschijnselen en storingen.

Nu aantrekkelijk geprijsd, als complete set:
de TRIONet-PA met OXYGEN 6.5, inclusief de optie POWER.

Aansluiten via USB of Ethernet aan uw eigen PC/Laptop en u bent direct ready-to-measure!
Uniek is het feit dat OXYGEN zowel geschikt is voor Windows als voor verschillende LINUX distributies.

Toepassingsgebieden:

Trouble shooting

Proefstand integratie

E-mobility

Battery testing

- Decentraal meten aan bijv. transformatoren, in windmolens of in schepen door meerdere TRIONet units via een standaard ethernet kabel tot 100m met elkaar te verbinden en toch synchroon te meten.

 

Contact:

Dewetron Benelux BV
Prinsenhil 29
4825 AX  Breda

info@dewetron.nl

www.dewetron.com en www.dewetron.nl

Rubrieken