Persberichten

G56 handgreep. Voor mobiele machines. Van Spohn & Burkhardt. 18 jul 2019

G56 handgreep. Voor mobiele machines. Van Spohn & Burkhardt.
G56 handgreep: een klassieker voor de toekomst!

Tijdloos | Elegant | Duidelijk | Uiterst functioneel

Met de G56 handgreep zet Spohn & Burkhardt een nieuwe standaard op gebied van gebruiksvriendelijkheid en modificeerbaarheid. Dankzij het bijzondere ontwerp is het mogelijk om diverse controllers aan de voor- en achterkant van het handgreep te plaatsen. Op deze manier kan voor iedere toepassing de ideale combinatie van drukknoppen, micro-joysticks, wipschakelaars en duimwielen gemaakt worden.

G56 handgreep: een klassieker voor de toekomst!

Hitte, vuil, stof, water en sneeuw: stuurknuppels van mobiele machines worden er vaak aan blootgesteld. Ze worden geacht ook al deze elementen het hoofd te bieden. Daarom heeft Spohn & Burkhardt de G56 handgreep op de markt gezet. De design-engineers weten met hun vele decennia ervaring precies welke aspecten doorslaggevend zijn voor een duurzaam multifunctioneel joystick-handvat.

·         Een modern & ergonomisch design

·         Lange levensduur

·         Tot IP65 beschermingsklasse

·         Hoge kwaliteit bouwdelen & elektronica

·         Naar klantwens modificeerbare inlegplaten & knoppenconfiguraties
 

Elma Components is de officiële Benelux-partner van Spohn & Burkhardt. Onze sales-engineers staan klaar om klanten en geïnteresseerden verdere toelichting te geven over de kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden van de nieuwe G56 greep. (T: +31 (0)346 – 35 60 50)

Rubrieken