Persberichten

Nieuw bij Spohn & Burkhardt: HS2 en HS0 joystick 24 jun 2020

Nieuw bij Spohn & Burkhardt: HS2 en HS0 joystick
nieuwe inbouwjoysticks van Spohn & Burkhardy: HS2 en HS0

De HS2 en HS0 joystick zijn nieuw bij Spohn & Burkhardt. Deze zeer compacte controle-units zijn bestemd voor de inbouw in stuurstoelcombinaties, radiografische besturingen, bedieningspanelen en andere kleine plc-gestuurde toepassingen. De slijtvaste Hall-sensoren in de joysticks zijn redundant uitgevoerd. En, net zoals voor alle Spohn & Burkhardt modellen, geldt: “Made in Germany”!

·         Typische toepassingen HS2 joystick: besturing vanuit zittende positie. Denk met name aan operator stuurstoelen. Ontdek de specificaties van de HS2.

·         Typische toepassing HS0 joystick: voor staande bediening van machines en aparaten. Denk aan radiografische afstandsbedieningen, bellyboxes en meer complexe bedieningspanelen. Ga naar de productpagina van HS0.

Ook prijstechnisch blijken de HS2 en HS0 erg interessante uitvoeringen. Neem contact op met onze collega’s van ELMA Components voor meer info.

 

Elma Components is Spohn & Burkhardt’s officiële partner in Nederland. Heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met een van onze sales engineers! (T: +31 (0)346 – 35 60 50)

Rubrieken