Persberichten

ERIKS verwerft distribiteurschap ARO membraan- en plunjerpompen 13 jul 2018

ERIKS verwerft distribiteurschap ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS heeft recent een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse Industrie. 

ARO is onderdeel van Ingersoll Rand. Het bedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring met compressoren, powertools en pompen. ARO membraan en plunjerpompen zijn lucht aangedreven en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan verpompbare vloeistoffen. Denk hierbij aan vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, stroperig zijn en of kleverige eigenschappen hebben.

ARO heeft een bewezen industriële kwaliteit en betrouwbaarheid. ARO onderscheidt zich op een aantal vlakken ten opzichten van ander fabrikanten waaronder de luchtconsumptie welke een van de laagste is in de markt, de 5 jaar garantie die ze standaard bieden, Standaardisatie en intelligente pompbesturingen die energie bespaart en alarmen kan generen (zoals bijv. lekkage van membraanen).

Voor ERIKS is het pakket dat ARO heeft een mooie aanvulling op het reeds bestaande pompgamma. Met ARO kan ERIKS professionele en robuuste oplossing bieden voor haar klanten in o.a. de Chemie, verpakkingsindustrie en Food & farma.

Met deze samenwerking is ERIKS nog beter in staat om klanten specialistisch advies te geven voor een optimale levensduur en de energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Waardoor een maximale TCO bereikt wordt.

Voor pompadvies, pomp, pomponderdeel of service aanvragen kunt u zich richten tot het pompteam van ERIKS pompen@eriks.nl 

https://eriks.nl/nl/producten/pompen/

Rubrieken