Persberichten

ERNSTHARD NANOPOWER pocket size lasapparaat 15 nov 2018

Unieke Ernsthard Nano-Power; officieel de kleinste en lichtste professionele lasmachine ter wereld. Ook wel Handpalm-lasmachine genoemd.

Lasbedrijven klein en groot, inleenlassers en serieuze thuislassers hebben vaak laswerk in kleine werkruimte zoals machinekamers , regelkasten en kruipruimtes. Bovendien hebben deze lasprofessionals dikwijls lasklussen op verschillende locaties, in kleine ruimtes waarbij ze soms wel tientallen keren hun lasmachine moeten verplaatsen.

Arbo-adviseurs en de veiligheidsdeskundige raden lassers dan ook aan om op moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte als windmolens, bewegende lasplekken en vergelegen plekken als bouwplaatsen en grote fabriekshallen een klein licht lastoestel te gebruiken.

Ook installateurs, ZZP’ers, carrosseriebouwers, monteurs, reparateurs en onderhoudsmensen willen een lasapparaat waarmee niet geleurd en gesjouwd en zijn erg gebaat bij een professioneel behendig, kleine, vlug, makkelijk, lichtgewicht lasapparaat waarmee professioneel laswerk kan worden verricht. Deze ambachtslieden willen een laswerktuig lekker lichtgewicht en perfect klein zodat ze hun lichaam zo min mogelijk belasten, er vliegensvlug en vol constant mee kunnen lassen, er flitsend handig mee kan manoeuvreren in de kleinste ruimtes en bij wijze van spreken in een damestasje ( zo makkelijk) kunnen vervoeren.

Ernsthard een full continue lasapparaat dat slechts 2 kilogram weegt met een formaat niet veel groter dan de muis van een ieders handpalm. Als je hand erdoor kan, kan de lasmachine er ook nagenoeg door. Dit piepkleine lastoestelletje past bijna in je binnenzak en weegt minder dan een 18,4”-tablet.

De Ernsthard fabrikant ging bij het ontwerp uit een soort Nano-technologie maar levert lasprestaties als echte oersterke Mammoet. Zo licht als een veertje maar met 100 %  inschakelduur op het volle lasvermogen.

De Ernsthard Nano-Power; die op je hand past maar als een Mammoet last.

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-nanopower-p-2569.html
https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-met-ernsthard-nanopower-p-20334.html

Rubrieken