Persberichten

Ernsthard Outlaw-serie 19 mrt 2018

Ernsthard Outlaw-serie
Outlaw 403

Ernsthard introduceert tijdens de Technishow, de Technishow van 20 tot en met 23 maart 2018, de vernieuwde TigPuls AC/DC tiginverter Outlaw-serie

De digitale Ernsthard Outlaw TigPuls AC/DC serie is een lijn van 4 digitale dubbelstroom TigPuls lasinverters. De Ernsthard Outlaw Series wordt gekenmerkt door uitgebreide instelmogelijkheden, eenvoud in bedieningsgemak en strakke ergonomische vormgeving. 
Steeds meer professionele lastechnische dealers in Nederland kiezen voor Ernsthard als hun standaard merk niet kan voldoen aan de technische eisen van hun klanten. Op de Technishow staan dan ook lasapparaten dealers die Ernsthard lasmachines kunnen aanbieden als u als klant wensen hebt die net iets verder gaan dan standaard.
Neem bijvoorbeeld de Ernsthard Outlaw-W Tigpuls 503HF AC/DC met een machtig groot watergekoeld lasvermogen van 501 ampère met HF-hoogfrequent ontsteking op zowel AC wisselstroom als DC gelijkstroom en standaard geleverd met de draadloze Satellite-Control WiFi full parameter afstandbediening (Satellite-Control WiFi Voetpedaal is optioneel) inclusief uiteraard de digitale geheugenplaatsen. 

De digitale Ernsthard Outlaw TigPuls AC/DC serie bestaat verder uit een 201 ampère ultra handzame 1-fase 230 volt lichtnet luchtgekoelde tiginverter Ernsthard Outlaw-L Tigpuls 203HF AC/DC, een 301 ampère mobiele 3-fase 400 volt krachtstroom luchtgekoelde tiginverter Ernsthard Outlaw-L Tigpuls 303HF AC/DC; beide met grote inschakelduur en optioneel een vloeistofgekoelde uitvoering. Daarnaast zit in deze Outlaw-serie de 401 ampère broer van de Ernsthard Outlaw-W Tigpuls 503HF AC/DC namelijk de Ernsthard Outlaw-W Tigpuls 403HF AC/DC die uiterst scherp geprijsd is    

De Ernsthard Outlaw-W Tigpuls 503HF AC/DC een beren groot lasvermogen van respectievelijk 60 % inschakelduur bij 501 amp en 100% ID bij 412 A lasstroom. Vooral bij het ac-tiglassen van bijvoorbeeld grof, zwaar aluminium zoals motorblokken, fundaties en meerlaagse lassen van extradikke platen, waar de warmte heel snel wegvloeit is de Outlaw de enige machine van Europese makelij die dit perfect aan kan door zijn gigantische lasstroom, geweldige instelbaarheid van de warmte-inbrengregeling.

Deze Outlaw vloeistofgekoelde lasinverter levert zowel DC - gelijkstroom voor het tig lassen van staal, koper, zink, rvs en messing alsook AC -wisselstroom voor het tiglassen van aluminium en andere lichte materialen.
Elke Outlaw heeft een Hoog-Frequentstart ( HF-start) op zowel DC gelijkstroom als ook op AC wisselstroom ( niet elk merk heeft dit ) en natuurlijk een Liftarc-start. De Outlaw kan standaard continu lassen maar heeft ook een zeer uitgebreid instelbare pulslasstroom tot zijn zijn beschikking.
Elke Outlaw heeft een verfijnde balansregeling voor nauwkeurige regeling van de inbranding en een optimale regeling van het reinigingseffect.
Elke Outlaw heeft drie verschillende wisselstroomgolven tot zijn beschikking; de zeer verfijnde blokgolf, een precieze Sinusgolf en innovatieve driehoeksgolf hetgeen de lasser de mogelijkheid geeft perfect te switchen tussen zacht vloeien, dunne plaat met minimale warmte inbreng en diepe penetratie van dikke platen en zwaar laswerk.
     
Elke Outlaw is uiteraard voorzien van de standaard instellingen die de echte Tiglasser zich wenst; voorgas, nagas, slope-up, slope-down, voorinstel-mogelijkheid, 2-takt-4-taktregeling, zuivere digitale lasstroom aflezing, enzovoort.

Deze Outlaw is voorzien van waterkoeling met het grootste koelvermogen op de Europese markt. De Outlaw is aggregaatvriendelijk en generatorbestendig en is grandioos mooi en ergonomisch vormgegeven waardoor de Outlaw in lasserswerkplaats en andere industriële omgevingen perfect tot zijn recht komt.

Elke Outlaw is zijn unieke bedieningsgemak door middel van het overzichtelijke en eenvoudig te bedienen digitale display. Elke Outlaw is eenvoudig en logisch instelbaar met de hand en is bovendien volledig uitgerust met Satellite-Control WiFi afstandbediening voor afregeling, instelling en correctie of Satellite-Control Wifi voetpedaal. Het instelgemak wordt volledig afgerond door de 9 digitale geheugenplaatsen voor opslag van de volledige parameterinstellingen en in één seconde opslaan en hervatten van een lasjob.

De Outlaw wordt in Europa gefabriceerd, is modern vormgegeven, heeft gigantische laskracht en ontstellend koelvermogen, is superieur in alle technische eigenschappen en lasinstelmogelijkheden op de machine en draadloos op afstand; kortom de Outlaw is lean & mean and very keen; alles wat een zware Tig-dubbelstroom lasmachine moet zijn. 

De prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard, de technisch prestaties ongeëvenaard en de prijs zal u verbazen voor deze kwaliteit Tiginverters van Europese bodem.

Voor meer informatie en folder email naar esab@lasmachinedirect.nl

Elke Outlaw is ook leverbaar met een Full Metal Jacket ( FMJ) 
Be prepaired, be fully equiped ; only then you are a true professional !

The Full Metall Jacket 503 bestaat uit :

Esab Sentinel A50 Automatische Lashelm        
Esab Tigtoorts TXH-401 fr watergekoeld 4 mtr       
Esab Reduceerventiel twee-kloks        
Esab Massa kabel 95 qmm 5 meter        
Esab paar Tig Best Basic tighandschoenen        
Esab Tigtoorts houder universeel        
Esab Roestvrijstaal borstel         
Esab Wolfraam elektrode Combi-Pack Gold Plus ac/dc 1,0-1,6-2,0-2,4-3,2-4,0 mm  
TXH verbruiksonderdelenpakket 36 delig       
Esab Tigrod voor staal 1,6 x 1000 5 kg        
Esab Tigrod voor rvs 1,6 x 1000 5 kg   `    
Esab Tigrod voor aluminium 2,4 x 1000 2,5 kg      
Ernsthard Satellite-WiFi afstandbediening of Satellite-WiFi voetpedaal   

Het Full Metall Jacket heeft een totale waarde van maar liefst      ……     € 1.533,23 

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-outlaww-tigpuls-403hf-acdc-p-2621.html

Rubrieken