Persberichten

Ernsthard Powerhouse 503 AC/DC met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic 22 feb 2019

Ernsthard Powerhouse 503 AC/DC met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic
Ernsthard Powerhouse 503 AC/DC met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic

Ernsthard en ESAB hebben diep in de buidel getast en pakken uit als nooit te voren met een aanbieding die zijn weerga niet kent :

Ernsthard PowerHouse-W TigPuls 5300-HF AC/DC Full Metal Jacket maakt elke echte Tiglasser helemaal gek van professionele Passie.

Nu een krankzinnige “Out of the World” actie die niet kunt laten lopen ;

De onovertroffen Ernsthard-PowerHouse 503-HF AC/DC compleet met Digital-Display, Nine-Stash Lasjob Full Memory geheugen, High-Performance vloeistofkoeling, de uiterst handige EasySmooth-Trolley en met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic Multiproces machine

De Ernsthard PowerHouse 503-HF AC/DC van € 10.230,= , NU met Een ESAB Rebel Emp215ic, het MigTigMma multifunctionele lasapparaat dat iedere lasfanaat wel thuis wil hebben om te excelleren ;de Rebel kost normaal € 2.024,83 bruto excl.btw echter is nu ook volledig  GRATIS

De Ernsthard PowerHouse TigPuls 503-HF AC/DC is de modernste dubbelstroom Tig-inverter binnen de professionele Laswereld en verreweg de meest uitgebreide.
De naam zegt het al; de Ernsthard PowerHouse heeft maar liefst 390 amp lasstroom met een inschakelduur van 100 % vol continue. Er is geen lasmerk dat deze gigantische laskracht ook maar evenaart. Door de precisie digitale regelbaarheid, presteert deze gigant net zo zuiver en stabiel bij slechts 40 amp lasstroom als dat hij doet bij 500 amp.
De Ernsthard Powerhouse is de meest complete machine in whole welding world; de Ernsthard PowerHouse levert gelijkstroom DC en wisselstroom AC waardoor letterlijk alle metalen kunnen worden gelast. De gigantische laskracht maakt dat hij meterdikke aluminium blokken aan elkaar kan lassen en dan nog voldoende warmte inbrengt om het smeltbad perfect te controleren; bij de reparateurs van aluminium motorblokken is de Ernsthard PowerHouse simpelweg hun ALLES en sowieso volkomen onmisbaar maar dit geldt ook zeker bij de lassers van exotische en moeilijke materialen; het einde op aarde.
De Ernsthard Powerhouse last perfect bij 10 amp en bij 500 amp, last perfect DC en perfect AC, last perfect bij een standaard lastroom en last perfect met de zeer uitgebreide Digipuls, last perfect tig en last perfect beklede elektroden. De Ernsthard Powerhouse heeft een koeling met het hoogste mogelijke koelvermogen dat op de lasmakrt beschikbaar is) is zo uitgebreid compleet  
De Ernsthard Powerhouse beschikt over 3 verschillende pulspatronen, Liftarc en een uitmuntend hoogfrequent ( HF ) start, balansregeling,is voorzien van alle Tiglas functionaliteiten die beschikbaar zijn en is aggregaatvriendelijk.

Deze actie :
https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-503-acdc-rebel-emp-215ic-p-20333.html

Interessante andere producten:

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-tigtech-wolfraam-slijper-p-20322.html
https://esab.lasmachinedirect.nl/demo-esab-origo-tig-3001i-ta24-p-20332.html
https://esab.lasmachinedirect.nl/rotabroach-actie-485-netto-p-2602.html
https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-met-ernsthard-nanopower-p-20324.html
 

 

 

Rubrieken