Persberichten

ERSTHARD Lasmeetgereedschap 13 mrt 2018

ERSTHARD Lasmeetgereedschap
ERSTHARD Lasmeetgereedschap koffer

Ernsthard Lasmeetgereedschap,  High Quality Welding Measurement Instruments

Ernsthard helps you master your EN-3834 quality standard.

De Ernsthard lasmeetgereedschappen collectie is zondermeer het grootste en meest uitgebreide assortiment lasmeetinstrumenten programma op de markt. Het Ernsthard heeft voor alle lasfuncties binnen de lastechniek specifieke lasmeetmiddelen voor het uitvoeren van allerlei lasmetingen; de lascoördinator, de lasser, de laswerkvoorbereider, de lasinspecteur, de lascontroleur hebben allemaal hun specifieke lasmeetmateriaal en eigen lasmeetinstrumentenset. Alle mogelijke lastechnische posities moeten kunnen worden gemeten en de diversiteit lasinstrumenten is enorm; van lashoogtemeter, lashoekmeter, lasdieptemeter, lasbreedtemeter, lasopeningmeter, lasrondingsmeter, lasgelijkheidsmeter, lasinkartelingmeter, rupshoogtemeter, rupsbreedtemeter, lasrondheidsmeter, lasvormmeter, lasradiusmeter, kerfdieptemeter, a-hoogtemeter, lasschuintemeter, lasongelijkheidsmeter, lasvoorbewerkingsmeter, putdieptemeter, kloofafstandmeter, lasbeenafstandmeter, lasvooropeningmeter, lasdiktemeter, laslaagdiktemeter, lasvormmeter, lascaliber, lasuiterlijkmeter en nog tientallen andere lasmeetwerktuigen in alle soorten,vormen en maten zitten in het lasassortiment.

Ernsthard heeft digitale en analoge lasinstrumenten waarmee één soort meting kan worden uitgevoerd maar er zijn ook lasinstrumenten die twee, drie of zelfs wel tot 8 verschillende lasmetingen kan verrichten met één lasmeter. In het Ernsthard EN-ISO- lasinstrumentenassortiment zitten EN-5817 lasmeters die zo uniek zijn in uitvoering en kwaliteit dat zelfs de echte vakman ze nog niet kent; de echte lasprofessional kijkt dan ook zijn ogen uit op het op de Ernsthard instrumenten collectie. Veel lasmeters zijn precisie lasmeetinstrumenten; uiterste nauwkeurig en zeer accuraat en andere lasmeters dienen als lascontrole instrument waardoor de nauwkeurigheid ietsje minder mag zijn. Eén ding is zeker in het Ernsthard assortiment zitten uitsluitend kwaliteit meetinstrumenten en veel unieke onderscheidende lasinstrumenten die niemand anders in de hele wereld kan bieden.

Ernsthard levert voor de lasinspectie de lasmeetinstrumenten per stuk toe maar er zijn ook diverse lasmeetsets, zoals;  de Lascoördinator-Set, de LasChecker-Kit, de Lasinspectie-Set, de Lasprofessional-Set. De Ernsthard lasmeetsets zijn beschikbaar in handige efficiënte uitvoering maar er zijn ook zeer uitgebreide lasmeetsets; kortom voor iedere vakman maar ook voor elk budget heeft Ernsthard een stukje lasmeetgereedschap waarop men kan vertrouwen.

Just be EN1090-Equiped met Ernsthard’s specialistisch lasmeetgereedschap.

Ernsthard de specialist in lasmeting en lasanalyse gereedschap.

Ernsthard Lasmeting; Ernsthard the one and only; er is simpelweg niemand anders.

The difference is called Ernsthard

http://www.vanotools.nl/infosite/pages/Meetgereedschap/Las+meetgereedschap.html

Rubrieken