Persberichten

Esab Hoogfrequent Gelijkstroom Tiglasapparaat RENEGADE ET 300i en ET 300iP 26 sep 2017

Esab Hoogfrequent Gelijkstroom Tiglasapparaat RENEGADE ET 300i en de Hf-ontsteking Gelijkstroom Puls - Tigmachine RENEGADE ET 300iP 

worden exclusief door Lasmachinedirect.nl gepresenteerd omdat deze innovatieve dc-inverter en pulsinverter per 1 oktober 2017 leverbaar worden.

De echte professionele markt als de pijpleidingindustrie en de olie industrie hebben de laatste jaren enorm veel behoefte aan een kleine lichtgewicht Tigapparaat voor het perfect tiglassen van roestvrijstaal pijp / pijpen, allerlei andere roestvaststaal / RVS producten maar ook zeker voor het argonarclassen van hoogwaardige grondnaden.

Voor het aflassen van de diverse rvs producten is redelijk veel vermogen benodigd terwijl dikwijls alleen maar éénfase 230 volt beschikbaar is. Daarom kunnen de Renegade ET 300i en Pulse ET 300ip ook op 1 fase lichtnet functioneren.

Voor het aflassen van oliepijpleidingen na het leggen van een tiggrondnaad is groot lasvermogen benodigd en dat is niet eenvoudig; een kleine , handige, weinig wegende tigpulsapparaat met een kolossale lascapaciteit van dik 300 ampère lasstroom en dat is gelukt want de ET 300i en ET 300ip kunnen beide laselektroden aan tot wel 7,0 mm en last rutiel , basische en rvs-elektroden als de grootste en zwaarste gigant die er is.

De Renegade Pulse ET 300ip kan geweldig tigpulsen en kost maar weinig meer dan de gewone Renegade ET 300i. Beide machines hebben een extreem hoge laskracht en daarmee een enorme lasproductiekracht maar beschikken ook over uiterst fijne tiglastechnieken zoals;

Hoogfrequent ofwel HF ontsteking, minutieuze tiglastoorts aansturing met tiglas afstandbediening of tiglasvoetpedaal, een digitaal en50504 lasparameterdisplay, eenvoudige digitale bediening van alle tiglasparameters en de breedste ingangsspanning van de hele wereld te weten van 208 tot wel 528 volt. Bovendien kunnen de ET 300i en ET 300ipuls tot wel 100 meter primaire kabel hebben zonder ook maar enig verlies van tiglasamperage en tiglasspanning bij 40 % lasinschakelduur ofwel langdurige lascapaciteit. Kortom een lasactieradius om van te dromen.

Bij de ultramoderne vormgeving van ET 300i-Full Metal Jacket en ET 300ip-Full Metal Jacket is in het bijzonder rekening gehouden voor hun toepassing; veel en goede grepen om de tigtoestellen te verplaatsen, schadebestendig met robuuste stootranden en ingekapseld display en de specificaties spreken voor zich :

45x20x32 cm,  16.9 kg,  40 % ID bij 300, puls en hoogfrequente precisiestart.

Voor de echte lasser, voor de echte Topgun-tigger, voor de gedreven lasprofessional die zijn laswerk voorop zet, zijn tiglaswerk zijn passie vindt en kosten wat het kost aan zijn klant een onberispelijk volmaakte lasklus wil afleveren, worden de ET 300i en ET 300ip ook nog eens uitgebracht in de Full Metal Jacket versie.

De Full Metal Jacket uitvoering is completer dan compleet, 100 % volwaardig volledig uitgerust. De Full Metal Jacket Editie is alles wat een lasman hebben wil; De Full Metal Jacket Package maakt maar liefst 16 extra tiggereedschappen de ET 300i en ET 300ipuls zo compleet dat de echte Tigger Lasvakman weet dat hij een top laswerk of lasproduct zal leveren. Top-Tiggers, geboren lasambachtslieden en lasperfectionisten gaan dan ook altijd voor de ET 300i-Full Metal Jacket en ET 300ip-Full Metal Jacket omdat ze weten dat ze dan alles in huis hebben om optimaal te presteren

De laatste nieuwe Esab lasmachines worden dikwijls aangeboden in een Full Metal Jacket Package dimensie voor de volmaakte lasser die weet wat hij wil;

Het ET300-Full-Metal-Jacket pakket kost een zo’n acht honderd Euro maar met de ET 300i-Full Metal Jacket en ET 300ip-Full Metal Jacket ben je voor een habbekrats fully equiped to go to war and win. Met de ET 300i-Full Metal Jacket en ET 300ip-Full Metal Jacket heb je de beste deal die je maken kunt, de mooiste deal door de hoogste kwaliteit compleetheid.

Meer informatie :
http://www.vanotools.nl/infosite/pages/ESAB/TIG/ESAB+Renegade+ET+300+i.html

Bestellen ?:
https://esab.lasmachinedirect.nl/advanced_search_result.php?keywords=renegade+et&x=0&y=0

De folder in PDF:
http://vanotools.nl/download/esab_renegade_et_300i-300iP.pdf

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-renegade-300ip-p-2599.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-renegade-300i-full-metal-jacket-p-2600.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-renegade-300ip-full-metall-jacket-p-2601.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-renegade-300i-p-2573.html

 

 

Rubrieken