Persberichten

Esab.laselektrodenlasdraden.nl heeft het nieuwe Esab Handboek Lastoevoegmaterialen 2017 uitgebracht. 01 feb 2017

Esab.laselektrodenlasdraden.nl heeft het nieuwe Esab Handboek Lastoevoegmaterialen 2017 uitgebracht.
Handboek ESAB

Esab.laselektrodenlasdraden.nl heeft het nieuwe Esab Handboek Lastoevoegmaterialen 2017 uitgebracht.

 

Dit 550 pagina tellende Esab Handboek 2017 geeft een overzichtelijk inzicht van de meest uiteenlopende Esab lasmaterialen en is een goed georganiseerd overzicht van de meest uiteenlopende lastoevoegmaterialen inclusief nieuwe en bijzondere producten.  Het Esab handboek 2016 / 2017 is handig ingedeeld in categorieën als; Beklede elektroden, Mig/Mag lasdraden, Tigstaven en Tigdraden, gevulde draden, onderpoederdek-draden ofwel OP-lasdraden, de OP-fluxen en OP-laspoeders en tenslotte de verschillende keramische ondersteuningsmaterialen ook wel lassteentjes genoemd. Daarnaast worden alle elektrode verpakkingen, lasdraad spoeltypen, opslag- en magazijn behandelingtips ordentelijk weergegeven.

 

Dit ESAB Handboek 2017 is in de eerste plaats voor de lascoördinator en de inkoper van lasmaterialen onmisbaar omdat zowat alle lastechnische gegevens, mechanische laswaarden, lasparameters, chemische analyses, lasclassificaties en lasgoedkeuringen worden benoemd. De omschrijving van het product geeft een goed inzicht in de lastoepassing in relatie tot het te verlassen basismateriaal, de neersmelt-gegevens maken een lastijd-berekening of lasuren-verantwoording erg gemakkelijk. Tenslotte geeft het inzicht in de lasnaadvoorbewerking en de voorverwarmtijden en aflaat- en krimptemperaturen. Kortom een compleet boek dat ook voor de echte lasvakman een belangrijk hulpstuk is.

Het Esab handboek 2017 is te downloaden middels de onderstaande link :

http://vanotools.nl/download/Esab-2017-EN1090-NIEUW.pdf

Kies voor de hoogste kwaliteit lastoevoegmaterialen van ESAB en kies uit het ESAB Handboek 2017. Het ESAB 2017 lashandboek is als een onderbroek, je wilt niet zonder.    

Rubrieken