Persberichten

Esab.Lasmachinedirect.nl sluit het jaar af met een gigantisch prijzenfestijn. 18 dec 2018

Esab.Lasmachinedirect.nl sluit het jaar af met een gigantisch prijzenfestijn.
ESAB REBEL Full Metal Jacket

De Europese exclusieve aanbieder van de lasapparaten als Esab Rebel EMP215ic Full Metal Jacket, Esab Rebel Emp215 ic basic, Esab Rebel Emp215 FMJ, Esab Rebel EMP 320ic Speedy-Smart-Cart , Nanopower-Rebel-Pack, de Sentinel-Nanopower pack en de lashelmen Esab Sentinel Full metal Jacket, Esab Sentinel FMJ, Esab Sentinel A50 basic en de Esab Sentinel Air Papr doet deze paradepaardjes en pronkjuwelen hartstochtelijk in de aanbieding in de 2 laatste weken van 2018.

Ga naar Esab.Lasmachinedirect.nl en laat u verrassen door een ongekende prijzenregen.

Unieke producten tegen ongekende en ongeëvenaarde prijzen als :

Esab Rebel EMP 215ic ;

De Esab-Rebel EMP is een alleskunner voor het lassen alle metalen middels het Mig - , Mag -, Tig - , MMA – of beklede elektroden lasproces is.

De Esab-Rebel EMP is een 1-fase lichtnet 230 volt digitaal lasmachine in robuuste uitvoering uitermate geschikt voor de echte strijder, vechter of krijger in de laswereld. 

De Esab-Rebel EMP is een lascomputer met digitale aansturing en instelling van de lasparameters, digitale uitlezing en overzicht van de lasinstellingen en wat meer zij; een volledige automatische aanpassingen aan de specifieke eigenschappen van de lasser waardoor steeds  een uitzonderlijk lasresultaat wordt geleverd.

De Esab Rebel EMP is een Vier-in-Eén lascomputer, een All-in-One Autocontrole lasapparaat dat de Welder altijd een optimale laskwaliteit levert of deze een beginnende lasser, een gedreven lasfanaat of een doorgewinterde lasprofessional is.

De Esab Rebel EMP EMP215ic is een revelatie in de laswereld; een echte verbetering in een wereld waar de hoogste kwaliteit wordt verlangd en geëist.

De Rebel EMP 215ic is samen met alle ander unieke producten van 18 december tot 31 december 2018 in de aanbieding. Esab.lasmachinedirect.nl is sowieso al de scherpste aanbieder van bovengenoemde producten maar biedt de laatste weken van dit jaar nog eens ongekende extra kortingen en voordelen op alle bovengenoemde fameuze producten.     

De prijzen van de Esab Rebel types zijn tot aan Oudejaarsdag zijn zo bijzonder dat je wel gek zou zijn als je deze aanbieding laat liggen; grijp je kans en profiteer Nu en Maximaal.  

https://esab.lasmachinedirect.nl/advanced_search_result.php?keywords=rebel&x=0&y=0

Esab Sentinel A50 en Sentinel Air ;

De Esab Sentinel A50 of Sentinel Air is de lichtste, meest ergonomische, comfortabelste, meest uitvoerig instelbare en meeste moderne automatische lashelm op deze aarde en ver daarbuiten.

De Esab Sentinel A50 of Sentinel Air beschikt over een uniek design; nergens en niemand biedt een soortgelijke lashelm of afzuiglashelm.

De Esab Sentinel A50 of Sentinel Air is een uitzondering zoals de naam al doet vermoeden doordat de Sentinel een overzichtelijke helderheidverhouding en scherpte en zuiverheid geeft op zowel het lassmeltbad als het inzichtbeeld binnen de lashelm.

De Esab Sentinel A50 en Sentinel Air beschikt over handige instel features als een degelijke lashandschoenen slijpstandknop en een digitaal instellingsgeheugen.

De Esab Sentinel Air heeft een perfect regelbare lasrook-afzuig-luchtstroom, duurzame slijtonderdelen en minutieuze P-3 lasrook ademlucht precisie zuivering waar de echte lasser op kan vertrouwen

De Esab Sentinel heeft een ultramodern baanbrekend innovatief design maar de specs op het gebied van optica, ademluchtzuiverheid , nekbelasting, hoofdbelasting, oogbescherming en persoonlijke lasserergonomie zijn allesverpletterend.

Ook de Sentinel en Sentinel Air zijn tot 31 december 2018 ongekend laag geprijsd. De Nanopower-Sentinel Pack was bij Esab.lasmachinedirect.nl al veruit het goedkoopst maar daar gaat tot 31 December 2018 nog eens 20,5 % extra korting vanaf; ga naar esab.lasmachinedirect.nl pak het voordeel van meer dan € 125,-.

https://esab.lasmachinedirect.nl/advanced_search_result.php?keywords=sentinel&x=0&y=0

De Ernsthard Nanopower is officieel de kleinste en lichtste professionele elektroden-lasgigant ter wereld. Professioneel, vol continue met 100 % inschakelduur 3,25 mm elektroden lassen zonder ooit te stoppen is door de Ernsthard Nano-Power mogelijk gemaakt

De Ernsthard NanoPower is net zo uniek als de Sentinel, Rebel, AWS Lashijshaak zijn een voor een exceptionele producten voor de lasservakman en tot Ouderjaarsdag 2018 bloedgoedkoop. Sla uw kans ;

let U vooral op de Full Metal Jacket ( FMJ for short) uitvoeringen !.
https://esab.lasmachinedirect.nl/advanced_search_result.php?keywords=nanopower&x=0&y=0

 

Rubrieken