Persberichten

Esab Purus by Esab de ideale lasdraad 13 okt 2017

Esab Purus by Esab de ideale lasdraad
ESAB PURUS lasdraad

De technologies hoogstaande Esab Purus-42 en Esab Purus-46 worden vast en zeker baanbrekend voor de West Europese metaalproductie.

ESAB PURUS 42 is een G3SI-1 zelfreinigende mig lasdraad en de ESAB PURUS 42 is een G4SI-1 zelfreinigende mig lasdraad. Beide migdraden zijn in ecologische en arbo-vriendelijke uitvoering en in verkoperde uitvoering leverbaar. De Purus is leverbaar op verscheiden haspels en in de diverse Marathon-Pac uitvoeringen en lasrobot uitvoeringen leverbaar. 

Lastechnisch moderne Esab Purus lasdraad stuwt uw bedrijf kwalitatief op naar de Hightec Top.

ESAB Purus is een innovatieve magdraad die specifiek is ontworpen om de nabewerking van lasnaden te reduceren;  minder lasspetters en de weinige lasspatten die resteren, zijn eenvoudige te verwijderen. De Esab Purus robotdraad reduceert siliciumpuntjes of siliciumeilandjes tot een absoluut minimum waardoor er minder lasrisico op lasfouten is bij meerlaagse lasnaden hetgeen uiteraard ook aanzienlijk minder nabewerking oplevert. Bij het lassen van meer lagen is arbeidstijdbesparing sunstantieel.  Opdrachtgevers stellen tegenwoordig gigantisch hoge eisen aan de oplevering van laswerken; lasnaden zijn de presentatie en het uithangbord van het laswerk en schone laswerkstukken getuigen van hoge laszorgvuldigheid door consciëntieuze lasuitvoerders. De Esab Purus maglasdraad levert dermate schone lasnaden dat de nabewerking met wel 60 % wordt verminderd en 60 % minder arbeidsuren bij het schoonmaken van de lasprojecten is in verhouding een gigantische kostenbesparing voor een lasbedrijf. Deze laskostenbesparing is een substantiële verbetering op de totale laskostprijs. De enorme reductie van lasrisico’s is misschien nog wel belangrijker omdat lascorrecties en lasreparaties achteraf heel erg kostbaar zijn. Kortom de slimme ondernemer gebruikt de ESAB Purus en neemt daarmee een enorme voorsprong op de concurrentie in kwaliteit en prijsefficiëntie.   

De Esab Purus vormt een afgepaste lasdruppel met een perfecte opppervlaktespanning waardoor de lasdruppelovergang en aanvloeiïng in het lasbad volledig gebalanceerd evenwichtig verloopt. De Purus migdraad levert een evenwichtig gebalanceerde, gladde lasnaad met grandioos lasuiterlijk; echt een parel van een lasnaad met een wezenlijk verminderd risico op randinkarteling.

De Esab Purus wordt met chirurgische precisie samengesteld en gecontroleerd. De micronauwkeurige compositie is maatbepalend voor de continuïteit. De Purus wordt ook wel precisie-lasdraad genoemd op grond van precisiesamenstelling en de hoogste nauwkeurigheid van de ander specificaties. Hierdoor is de kwaliteit van de Purus tussen lotnummers volledig en uniek stabiel. Purus is zo zuiver als het beste Zwitserse horloge en betrouwbaarder. Laat met Esab Purus uw lasproductie lopen als het naaimachinetje van uw oma, feilloos foutloos.    

De Esab Purus kan goed tegen verontreinigingen van de lasnaadvoorbereiding. De Purus reinigt roest, verontreiniging, verfresten en viezigheden tijdens het lassen en vermindert of elimineert de lasrisico’s van al deze verontreinigingen; de Purus kan door zijn reinigende werking veel dunnere plaatdiktes lassen dan zijn eenvoudige standaard co2-lasdraad.     

Door eenvoudigweg Pyrus op uw lasrobot, gemechaniseerd lasstelling of hoge neersmelt volume MIG lasplekken te plaatsen, bespaart u zonder investeringen direct aanmerkelijk op uw laskosten en arbeidskosten.

Daarnaast heeft de Purus een innovatieve coating technologie die het lasproces stabiliseert waardoor een superieure boogstabiliteit wordt bereikt. Gecombineerd met alle andere kenmerken en pluspunten van Purus heeft u een winnende formule  betere kwaliteit en lagere kosten in huis. Een goede ondernemer gaat niet voor minder.

De ESAB Purus werkt voor U en levert u een goede nachtrust op. Als kwaliteit uw mantra is, kunt u niet zonder Purus. 

Maak uw kwaliteit zichtbaar en ten gelde met Esab Purus zelfreinigende mig lasdraad.

Minder risico’s, meer kwaliteit zo puur als Purus by Esab.

Meer informatie:
http://www.vanotools.nl/infosite/pages/Lastoevoegmaterialen/ESAB/ESAB+PURUS+42+CF.html

Datasheet (PDF):
http://www.vanotools.nl/download/ESAB+purus+42.pdf
 

Kopen :
http://esab.laselektrodenlasdraden.nl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=purus&x=0&y=0
 

Rubrieken