Persberichten

Esab Rebel-15 Lasdraad 19 dec 2019

Esab Rebel-15 Lasdraad
Esab Rebel-15 Lasdraad

De Esab Rebel  Emp-215-ic is een lasapparaat dat voor het gemak is ontworpen. De Esab Rebel  Emp-215-ic is een lichtgewicht lasmachine die de drie belangrijkste lasprocessen; Mig/Mag , Tig en MMA elektrodenlassen beheerst. De Esab Rebel Emp-215-ic heeft naast standaard lasprogrammas voor staal- , rvs- en aluminium lassen maar ook voorzien van een digitaal zelfcorrigerend  lasprogramma. Kortom  de Esab Rebel Emp-215-ic is een ideale lasmachine voor de vakman-lasser, de ZZP-lasser en de amateur-lasser of hobbylasser. Je kunt de Esab Rebel Emp-215-ic handig overal mee naar toe nemen, je kunt er de meeste metalen mee lassen en in elke omgeving  gebruiken omdat  de Esab Rebel Emp-215-ic modern is vormgegeven met volop grepen om van alle kanten vast te pakken maar ook voor stootvast is door mooie stootranden die het hart van de machine beschermen.

Esab heeft voor de Rebel Emp-215-ic ook allerlei lasdraden beschikbaar die van de hoogste kwaliteit zijn zoals van Esab verwacht mag worden. De Rebel-lasdraad of Rebel-lasdraden zijn natuurlijk voor elk te lassen metaal beschikbaar en wordt  in verschillende maten als 0,6 – 0,8 – 0,9 – 1,0 en 1,2 mm en verschillende kwaliteiten aangeboden. De Esab Rebel-lasdraad  is uiteraard volledig gecertificeerd en in eigen fabrieken gefabriceerd.  Voor het Rebellasdraad assortiment ga je naar : Esab.lasmachinedirect.nl en kies vervolgens in de linkerkolom de categorie “ lastoevoegmaterialen ”  en daarna kies je de categorie “REBEL Lasdraden waarna je het hele assortiment REBEL-lastoevoegmaterialen krijgt te zien tegen de scherpste prijzen. Je kunt natuurlijk ook op deze link klikken; dan ben je meteen :

https://esab.lasmachinedirect.nl/lastoevoegmateriaal-rebel-lasdraad-c-306_320.html

 

Esab heeft buitengewoon lekker lassende gevulde lasdraad speciaal voor de Rebel-Emp-215ic ontwikkelt waarbij je géén beschermgas hoeft te gebruiken, te weten de REBEL-15. De ESAB REBEL-15 is een lasdraad waarbij je geen beschermgas hoeft te gebruiken die als een zonnetje last en gewoonweg prachtige lassen neerlegt; mooi van uiterlijk en bovendien kwalitatief uitmuntend.
De REBEL-15 wordt dikwijls gasgevulde migdraad of gasloze migdraad genoemd en met name voor de
Rebel-Emp215-ic  is dat ideaal want je hoeft alleen maar je Rebel mee te nemen en je hoeft niet ook nog eens met een gasfles te leuren en de Rebel-15 last simpelweg hartstikke lekker en hartstikke handig mobiel. Dus las gevuld en las Rebel-15 en zeg doei tegen je gasfles.

De Rebel-15 heeft nooit gasbescherming nodig want dat doet ie zelf wel. Miglassen zonder gas en zonder gasfles is nu makkelijker dan ooit en je kan met jouw Rebel-Emp-215ic zelfs op het kleinste kamertje van het huis lassen zodat jouw Rebel-Emp-215ic op de kleinste plakken uitermate geweldig tot zijn nut komt; overal inzetbaar en veilig. De Rebel-15 lasdraad maakt  jouw Rebel-Emp-215ic tot de handigste machine ever.

Heb je REBEL kies dan ook voor het gemak en de kwaliteit van echte REBEL Migdraad.

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-rebel-lasdraad-gasloos-p-20364.html

Geweldige lasmachine , geweldige lasdraad, geweldig gemakkelijk, geweldig lasresultaat !

REBEL, REBEL, Don’t ya ? ; REBEL, REBEL, Doo doo doo-doo do you weld easy TOO !

By mister Rebel-welder himself. Don’t you forget REBEL-Lasdraad REBEL-15-Welding Wire 4You.

Designed for You to weld like a fairytale; mind you, it;s Fully True !

Rubrieken