Persberichten

ESAB REBEL EMP 320ic 17 sep 2018

ESAB REBEL EMP 320ic
ESAB REBEL EMP 320ic

Het nieuwe lassen door ESAB 
( SciFi-Welding by ESAB)

Power to the Flexible Welder
               ( Laskracht voor de lassende ZZP’er & lassende Inlener )

Safe and Clear workshop for efficient welding

De nieuwe Esab Rebel EMP 320ic is revolutionair :

SciFi : De digitaal zelfinstellende en zelfcontrolerende ESAB Rebel EMP-320ic zorgt dat een beetje handige mensen die willen aanpakken kunnen kwaliteitslassen produceren gelijk aan die van als de allerbeste professionele lassers. 

Power : voor de lassende ZZP’er en de lassende inlener wordt verwacht dat ze op verschillende plekken en overal en nergens kunnen gaan lassen terwijl er worden ook zware lassen worden verwacht.

De ESAB Rebel EMP-320ic kan handig worden meegenomen in zelfs het kleinste mini autootje maar heeft een laskracht als van de grootste en zwaarste lasgigant op de lasmarkt. Mobiel, handig en een laskracht.

Flexibel : De ESAB Rebel EMP-320ic kan waarachtig Multi-Tasken; Meerderen lasprocessen en allerlei basismaterialen lassen omdat de Rebel EMP-320ic Mig, Mag, Tig en beklede elektroden / MMA kan lassen met een onbeperkte actieradius.

Dit alles maakt dat de ESAB Rebel EMP-320ic alles kan lassen, iedereen top-kwaliteit lassen kan produceren en overal op elke plek, elk proces en elk materiaal kan lassen.

Het nieuwe lassen : een ordelijk geordende laswerkplaats zonder lastig tussenpakketten ; dat is het nieuwe lassen. De ESAB Rebel EMP-320ic op handige trolley maakt dat je door de gehele werkplaats en op elke werkplek en op laslocatie een onbeperkte actieradius tot je beschikking hebt ; dat is het nieuwe lassen. Ouderwetse kolossale stroombronnen zijn overbodig,  overbodige tussenpakketten en géén gesjouw ; een veilige werkplaats en een zeer lage investering voor zwaar laswerk geschikt voor elk budget.

Info:
http://www.vanotools.nl/infosite/pages/ESAB/Mig%20compact/ESAB+Rebel+EMP+320.html 
Bestellen:
https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-rebel-emp-320i-p-20267.html

ERNSTHARD TIV Hardenberg

Rubrieken