Persberichten

Esab Sentinel Papr EPU 26 jun 2019

Esab Sentinel Papr EPU
Esab Sentinel Papr EPU

Het Esab Sentinel Papr EPU lashelmsysteem, automatische verkleurende lashelm met precisie ademluchtzuivering, is gekozen tot het modernste lasrook ademhalingsbescherming op de markt.

Gezondheid is het meest belangrijk voor lassers, ben verstandig en las beschermd !.

Voor elk individu is er de echte Papr-EPU !.

Lassers weten inmiddels wel dat lasrook inademen slecht is voor de gezondheid. Verse-Lucht lashelmen, ook wel Fresh-Air lashelm of Clean-Air lassets genoemd, zijn volop beschikbaar.

Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een schone-ademlucht systeem ?.

Allereerst moet je weten dat de overheid eisen stelt aan lasrook-zuiveringsystemen en las-ademhalingsystemen. Optische zuiverheid, ergonomie, ademlucht doorstromingscontrole en uiteraard de exacte zuivering van de ademlucht waarbij duurzaamheid en effectiviteit van het P3-Lasrookfilter of carbonfilter natuurlijk van eminent belang zijn, spelen een grote rol.

Omdat het nogal moeilijk is voor de lasser om alle voorwaarden te controleren worden deze op basis van bovengenoemde aspecten gecertificeerd.

Kies een gecertificeerd ademluchtsysteem en je zult zien dat bijna de helft van de aanbieders afvalt.  

De Esab Sentinel Papr EPU zorgt voor een gezonde ademhaling bij het lassen, is verreweg van alle systemen het minst belastbaar voor de nekspieren, schouderspieren en relevante lasbeweging-spieren onder andere omdat de  EsaB Sentinel PaPr EPU  het lichtste respiratie-systeem op de markt is,

de  EsaB Sentinel PaPr EPU  is bovendien het minste belastend voor de ogen van de lasser door hoogste optische zuiverheid van het automatische lasfilter maar vooral door het weidse en wijde ruimzicht in de lashelm waardoor lasser veel meer zicht heeft dan dat hij door een klein vizier moet kijken. Met zo’n klein vizier ( al dan niet met  zijvensters of zijruitjes) moet de lasser 10 keer zoveel zijn hoofdpositie veranderen en veel meer zijn ogen herpositioneren dan bij de  Esab Sentinel Papr EPU  het geval is,

de  Esab Sentinel Papr EPU  heeft een volledig in de lashelm geïntegreerde ademluchtstroom en een perfect ergonomisch afsluitende gelaatsafdichting of Face-Seal,

een klein handige, perfect gestileerde heupmotor met ideale heupgordel is zo glad als een aal en blijft nimmer nooit ergens achterhaken; je voelt niet eens dat je het draagt,

en een veelvoudig optimaal instelbare hoofdband met 6 aangenaam gepositioneerde zweetbanden maken de  Esab Sentinel Papr EPU  compleet af en dus tot het beste lashelmsysteem met microfilter ademlucht zuivering op de markt.

De Esab Sentinel Papr EPU  heeft ook een minpuntje : de  Esab Sentinel Papr EPU  is gemaakt voor het welzijn, gezondheid en welbevinden van de lasser waarbij veel modern lichte materialen zijn gebruikt waardoor deze EPU wellicht een maandje minder lang meegaat dan de minder ergonomische en minder geriefelijke ouderwetse air-lashelmen. Maar … als je de prijs van ESAB’s prachtig staaltje modern vernuft weer vergelijkt, ziet er heel anders uit.    

U koopt bij ESAB-Lasmachinedirect.nl een echte Esab Sentinel Papr EPU lasluchtset ( zie onderstaande links ) en ervaart persoonlijk hoe geweldig deze Papr EPU is en dan mag U, hoeft natuurlijk niet, ons maximaal 5 emailadressen toesturen van vrienden, bekende, kennissen, collega’s, etc. aan wie wij een folder van de  Esab Sentinel Papr EPU  mogen toesturen ( uitsluitend éénmalig technische folder en beslist géén verkoopgedoe !). Dan krijgt van ons voor elk toegestuurd emailadres € 5,- webshop tegoed, store credit hetgeen U bij 5 (maximaal) toegestuurde emailadressen toch mooi € 25,- voordeel oplevert ! en ondertussen maakt u anderen bekend met een prachtig product.

Deze webshop tegoed actie loopt tot 27 juli 2019.

 

Esab@lasmachinedirect.nl

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-a50-air-papr-ernsthard-nanopower-p-20335.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-a50-air-papr-epu-full-metal-jacket-lashelm-met-p-20317.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-sentinel-a50-air-papr-epu-lashelm-met-verse-lucht-unit-p-20304.html

 

 

 

Rubrieken