Persberichten

Heating Group International ribbenbuiskachel en convectorkachel 28 mrt 2018

Heating Group International ribbenbuiskachel en convectorkachel

Heating Group International ontwerpt en produceert al jaren elektrische verwarmingsystemen voor vorstbescherming, ruimteverwarming en procesverwarming. Door de jaren heen zijn hier diverse standaard productlijnen voor opgezet die in de installatiewereld en de industrie worden toegepast.

De markt staat niet stil en dus wij ook niet. Constant wordt er gekeken naar de mogelijkheid om nieuwe producten te introduceren en de bestaande productlijnen te blijven optimaliseren. Als resultaat hiervan worden in Oktober de nieuwe modellen elektrische ribbenbuiskachel type CB en de elektrische convectorkachel HC  geïntroduceerd.

De ribbenbuiskachel en de convectorkachel worden in vaak kleine ruimtes toegepast voor klimaatbeheersing en vorstbescherming. Omdat het vaak relatief kleine ruimtes betreft is een zo klein mogelijke kachel wenselijk. Één van de speerpunten in de ontwikkeling van de nieuwe kachels is dan ook geweest om de kachels zo compact mogelijk te maken. Wij zijn daarom ook trots om te zeggen dat dit gelukt is!

Voor de technische informatie of een offerte voor een van onze producten kunt u contact opnemen via hgi@heatinggroup.eu of 024 343 4222.
 

Rubrieken