Persberichten

Het Assortiment Stoomappendages bij Scharff Techniek 19 feb 2019

Het Assortiment Stoomappendages bij Scharff Techniek

Het assortiment van Scharff Techniek bevat een uitgebreide selectie aan stoomappendages van het merk ADCA Valsteam. De kwaliteit van appendages is zeer belangrijk omdat deze essentieel zijn in uw stoomnetwerk en defecten kunnen leiden tot problemen. Het onjuist aangeven van druk kan bijvoorbeeld leiden tot temperatuurval. Wij vertegenwoordigen daarom al meer dan acht jaar trots het kwaliteitsmerk ADCA, dat al sinds de jaren ’80 gespecialiseerd is in stoomappendages. De meest belangrijke producten werken ter bevordering van de stoomdistributie en ter beveiliging van het stoomsysteem. Dit zijn producten als manometers, kijkglazen, regelafsluiters en kranen. De appendages worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de meest innovatieve technieken. Daardoor worden ook bestaande producten vernieuwd.

 

Reduceertoestel PRV25I

Onlangs kwam ADCA met een vernieuwd ontwerp van het PRV 25I rvs-reduceertoestel. Hiermee reduceren de compacte componenten de stoomdruk. Het kan ook gecombineerd worden met andere gassen. De leverbare uitvoeringen zijn DN15, DN20 en DN25 met een instelbare secundaire druk tussen 0,14 en 8,6 bar. Binnendraad en flensaansluiting zijn beide mogelijk. De PRV 25I is naast stoom ook geschikt voor perslucht.

 

Innovatieve lijn voor schone stoom

Deze innovatieve houding komt ook terug in de nieuwe lijn ADCA Pure. Door de groeiende vraag naar schone stoom en industriële gassen creëerde het bedrijf een productlijn speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. De culinaire stoomfilters zijn hier een voorbeeld van. Bekijk hoe deze producten worden gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=z71hBD79wns&t=3s

 

Kwaliteit is belangrijk

Alle appendages zijn geschikt voor stoom, gassen en thermische olie. Daarnaast zijn ze CE-gekeurd. Adca verscheept onze bestellingen wekelijks vanuit de Portugese Fabriek. Scharff Techniek adviseert om alleen appendages te installeren waarvan u verzekert bent van de kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk om de appendages regelmatig te controleren. Heeft u appendages nodig? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met Scharff Techniek.

Rubrieken