Persberichten

Badkamers zijn planbaar – het leven niet altijd: HÜPPE Select+ 12 sep 2019

Badkamers zijn planbaar – het leven niet altijd: HÜPPE Select+
HÜPPE Select+

Badkamers zijn planbaar – het leven niet altijd: HÜPPE Select+  

Montage zonder boren  
De badkameraccessoires van HÜPPE Select+ vormen de perfecte technische oplossing voor een optimale douchebeleving. Mirror, Tablet en Drybox, worden in een voeg loos schuifgeleidingssysteem aan het profiel bevestigd, zonder extra boringen in de tegels! 
Ook voor het Shower Board zijn geen boringen in het glas nodig, dit wordt via een nieuwe en gepatenteerd HÜPPE-klemtechniek aangebracht. De posities van de douche-accessoires kunnen met een handeling worden gewijzigd of uit te breiden.

Design 
Tijdloos mooi. Beter kan het design van de HÜPPE Select+ accessoires niet worden omschreven. Consequent minimalisme zonder scherpe randen en zonder verdiepingen, zorgt voor visuele meesterwerken, die dankzij vlakke oppervlakken eenvoudig kunnen worden gereinigd. Het Select+ profiel dekt de kanaaltechniek af en verhindert zo de vorming van vuile hoeken. Voor de dagelijkse reiniging kan het glas met een wisser overal eenvoudig worden bereikt, indien nodig kunnen de accessoires ook eenvoudig worden verwijderd.

Modellen     
Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook Shelf en Tablet. Wiper, Mirror, Drybox en andere Tablets kunt u optioneel geheel naar uw persoonlijke behoeften toevoegen. Met de HÜPPE Select+ Kit maakt u ook Walk-In-douches uit andere HÜPPE-series met 6 mm of 8 mm dik glas, tot een visueel hoogtepunt en praktisch middelpunt van uw badkamer. Een Tablet behoort seriematig tot de basisversie, die u op ieder moment kunt uitbreiden met meer accessoires

Kleuren en glas   
De profielen va de HÜPPE Select+ zijn verkrijgbaar in zilvermat of in de trendkleur Black Edition. Beide zijn is perfecte harmonie met de alleenstaande zijwand van de Walk-In-douche, waarvan het heldere glas met een dikte van 10 mm een robuuste, esthetische uitstraling geeft. U ontvangt HÜPPE Select+ naar wens met Anti-Plaque-coating en in zes uitvoeringen tot een maximale breedte van 1400 mm. Zelfs zijwanden uit een van de andere HÜPPE-series, kunnen met de HÜPPE Select+ Kit worden uitgebreid tot een uniek en praktische opbergsysteem

Uitvoeringen   
Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook de Shelf en Tablet. De Wiper, Mirror, Drybox en andere Tablets kunt u optioneel geheel naar uw persoonlijke behoeften toevoegen.

Rubrieken