Persberichten

igus opent digitale innovatie beurs 2020 04 jun 2020

igus opent digitale innovatie beurs 2020
Een virtuele tour van de igus beursstand: 150 displays en 40 video's bieden informatie aan bezoekers over de meer dan 100 motion plastics innovaties, die duidelijk zijn aangegeven en snel kunnen worden gevonden. (Bron: igus B.V.)

In haar virtuele beurs, presenteert igus nu meer dan 100 kunststof innovaties en aanvullingen van productprogramma's op alle gebieden van motion plastics. Met een oppervlak van ca. 400 m2, is de echte stand nu open voor bezoekers op het internet, en biedt door gebruik te maken van multi-media informatie over het onderwerp "kosten omlaag, levensduur omhoog. Het is ons werk." De beurs maakt onderdeel uit van de digitale ondersteuning die wordt geboden aan klanten, waarbij persoonlijk begeleide rondleidingen, één-op-één besprekingen en groepsbesprekingen op de beursstand geregeld kunnen worden.

Op haar virtuele beurs, laat igus nu bezoekers zien hoe hoogwaardige kunststoffen gebruikt kunnen worden voor het duurzaam verhogen van de levensduur van bewegende toepassingen en tevens om de kosten te verlagen. "Toen de ene naar de andere beurs werd geannuleerd, werd het voor ons al snel duidelijk dat we onze eigen beurs moesten creëren en dit met de wereld moesten delen vanuit Keulen", legt Frank Blase uit, CEO van igus GmbH. Op haar hoofdvestiging in Keulen, bouwde igus een beursstand met een oppervlakte van 400 m2 en plaatste deze op het internet op exhibition.igus.nl. De stand is open voor bezoekers. Op de individuele stations, kunnen bezoekers gebruik maken van displays, video's en teksten om zelf in de wereld van motion plastics te duiken - van SPE-kabels, speciaal ontworpen voor kabelrupsen, tot lichtgewicht drylin polymeer telescoopgeleidingen en intelligente "smart plastics" oplossingen. Links brengen de gebruiker bij meer gedetailleerde technische informatie en video's op de website.

Echte beursstand, virtueel bezoek

De virtuele beurs maakt deel uit van de uitgebreide digitale adviesservice die door igus wordt geboden. Iedereen die specifieke gedetailleerde informatie wil ontvangen, kan een afspraak maken en samen met een adviseur, een rondleiding langs de stations van de virtuele beursstand op het internet maken. Een persoonlijke bijeenkomst met een igus product-expert of industrie-expert is ook mogelijk op de echte beursstand zonder dat de bezoeker haar/zijn werkplek/thuiskantoor hoeft te verlaten. Met behulp van een tablet, leidt de expert de bezoeker over de beursstand en kan direct toegang verkrijgen tot de tentoongestelde producten en hun gebruik op machines op de beurs demonstreren. Daarnaast kan de stand worden gebruikt voor een reeks tutorials en webinars, waar klanten kun kennis kunnen uitbreiden met betrekking tot alle aspecten van motion plastics van igus. U kunt meer informatie vinden over de igus Academy op https://www.igus.nl/info/igus-academy.

Rubrieken