Persberichten

igus® toont noviteiten voor dynamische energietoevoer op Offshore NL 2015 16 mrt 2015

igus® toont noviteiten voor dynamische energietoevoer op Offshore NL 2015
328 kabels met DNV-GL goedkeur!

Specialist in energietoevoer systemen igus® B.V. uit Soesterberg is ook dit jaar weer aanwezig op Offshore NL. Deze toonaangevende beurs voor de offshore en maritieme sector wordt gehouden van dinsdag 24 tot en met woensdag 25 maart 2015 in de Evenementenhal te Gorinchem.

Bent u op zoek naar oplossingen die de levensduur en betrouwbaarheid van uw project verhogen of naar alternatieven die voor minder geld dezelfde kwaliteit bieden? Dan nodigen wij u hierbij van harte uit voor een bezoek aan onze stand.

Als specialist in kunststof energietoevoersystemen en kabels biedt igus® u een omvangrijk productassortiment voor de Offshore-industrie, wij laten u graag zien hoe u dit in de praktijk kunt realiseren.

Zo heeft igus® 1.040 geteste kabeltypen voor iedere situatie en ieder budget waarvan er 328 zijn voorzien van het DNV-GL goedkeur voor de maritieme sector. Door onze kabels voortdurend te testen in ons eigen igus® laboratorium weten wij precies wat ze kunnen en zijn we in staat om u voor iedere situatie de beste kabel te adviseren. Nu met 36 maanden garantie!

U vind igus® B.V. op stand 137

Voor het aanvragen van gratis entreebewijzen gaat u naar: www.igus.nl/vakbeurzen

Rubrieken