Persberichten

Imorteur van Dan Dryer complete toilet inrichtingen 24 jul 2015

International Design Award
DAN DRYER
 
Iedereen heeft gezien DAN DRYER handdrogers met het kleine stoere Vikingen logo op openbare toiletten overal in de wereld staat. En nu moeten we ook aandacht besteden aan elegant Björk, is de naam van 
de bekroonde nieuwe productlijn van DAN DRYER.
 
"We hebben een goede start met Björk. Nog voordat de verkoop is gestart, het ontwerp is gespot door onze innovatie, " zegt DAN DRYER CEO Susanne Friis Eden die trots kunnen onthullen dat Björk is onlangs bekroond met een Red Dot Design Award, die wordt uitgereikt in een van de wereld . de meest prestigieuze design competities "Voor DAN DRYER heeft  het Design Award deuren geopend op met name de Europese markt", evalueert Hugo Dines Schmidt, partner bij Aarhus ontwerpbureau VE2 en designer achter Björk: "A Red Dot Design Award is internationaal een van de meest prestigieuze Design Award en  kan zo lang worden gebruikt als het product leeft. " Hugo  Schmidt noemt zowel moed en vooruitziendheid van DAN DRYER om het bedrijf te ontwikkelen door te werken als professional aan een nieuw ontwerp product.
 "De Award is een grote onderscheiding voor een bedrijf en DAN DRYER toont durf van beleggen in deze  toekomst visie. zegt Hugo  Schmidt uit VE2, die een Red Dot totaal drie keer en ook achter het ontwerp van producten, onder andere sticks, Unoform en Trip Trap heeft gewonnen . 

Suitor voor architecten 
DAN DRYER is één van de toonaangevende Europese leveranciers van sanitair, onder andere luchthavens, openbare instellingen en de detailhandel ketens en is eerder genomineerd voor de Deense Trade Kanon. De taak van Björk is geweest om een elegante en functionele design als de basis voor een nieuwe productlijn te creëren, prijs-wise hieronder DAN DRYER high end Roestvrij ontwerp producten.Met Björk als een troef zal DAN DRYER nu proberen om nog in het begin van bouwplannen door de architecten krijgen. "We willen de architecten krijgen meer praten. We hebben ons gericht op een meer Nordic stijlvol ontwerp, zodat we kunnen komen met in de ontwerpfase op een gebouw, " zegt Susanne Friis Eden en beats sterk benadrukken dat de DAN DRYER heeft al een zeer sterk merk en dat het nieuwe ontwerp is niet een must kannibaliseren, maar veeleer een aanvulling op de bestaande. 

Viking in subtiele schakeringen
Björk is cilindervormig, verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een top die kan worden vervangen na smaak. En dan de vertrouwde Viking-achtige logo kreeg een meer discrete locatie. Hugo Dines Schmidt zegt op reflectie: .. "Viking synoniem met dingen die te houden - en houd de beloften die ze maken het symbool van een Nordic harde neef, kunt u afhankelijk Maar het vraagt aandacht met zijn kenmerkende vormen Dus, in verband met. Björk heeft er voor gekozen om het te bagatelliseren op een goede manier de kleur wordt afgezwakt en zal discreet aan de kant worden gelegd Een beetje zoals een schilderij -.. zegt de initialen natuurlijk niet in het midden van het beeld "
Op de website van www.icmax.nl de merknaam van SANMAX Professional is atwijspeciale aandacht voor Dan Dryer in verband met onze samenwerking als Importeur voor Nederland en Belgie. Belanrijk is dat wij de afnemende relaties ondersteunen en van een goed en snel advies voorzien.

ICMAX vraagt voor zijn website een registratie en via de inlogcode is onze relatievan een persoonlijke advisering en levering gegarandeerd.

Rubrieken