Persberichten

Maatwerk doseerinstallatie 22 feb 2018

Maatwerk doseerinstallatie
ADLP Multidose afvulmachine

De ADLP Multidose kan uitgerust worden met diverse doseerpompen. Onlangs hebben we een ADLP Multidose afvulmachine geleverd met 8 doseerpompen.

Deze afvulinstallatie doseert 8 x een ingestelde hoeveelheid deeg in een bakvorm. In dit geval is het uitgangspunt 8 x 50 ml. Het is uitermate van belang de juiste hoeveelheid te doseren met een hoge herhalingsnauwkeurigheid. De kwaliteit van het uiteindelijke product moet constant zijn. Tevens mag na het vullen de dosering niet nalekken. Dit is uitermate belangrijk om vervuiling van het frituurvet te voorkomen, want producten in het frituurvet versneld de vervuiling ernstig. De pneumatisch sluitende vulnozzles worden geplaatst op een pneumatisch pendelende (heen en weer bewegende) constructie. Tijdens het vullen en doseren bewegen de vulnozzles boven de bakvormen. Na het vullen en doseren bewegen de vulnozzles weg van de bakvormen, waardoor het continue tranportsysteem de bakvormen veilig verder kan transporteren. Lees meer over deze doseerinstallatie of bekijk de video op onze website.

Wij zijn graag bereid een inventarisatie te maken van de mogelijkheden van het doseren of toevoegen van producten in uw proces of verpakkingsmachine. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@adlppack.com.
Indien u meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u ook eenvoudig ons aanvraagformulier invullen.

André de la Porte Packaging levert diverse speciaal ontwikkelde doseerinstallaties voor het doseren van producten of additieven. De uitvoering van de doseerinstallatie wordt geheel in overleg met de klant ontworpen en naar wens samengesteld. De doseermachine kan uitgevoerd worden met standaard beschikbare doseersystemen of speciaal worden ontwikkeld naar de wensen van de gebruiker en afgestemd op het product.

Rubrieken