Persberichten

Multipond J-Generatie Ultra Hygienic 29 apr 2014

Multipond J-Generatie Ultra Hygienic
Multipond Ultra Hygienic

Het onderwerp hygiëne is bij de nieuwe J-Generatie compleet opnieuw gedefinieerd. Volgens industriële experts uit de USA heeft MULTIPOND met het nieuwe hygiënische design een grote voorsprong in de industrie. De complete constructie, beginnend bij het framedesign, via de monitorhouder tot aan het bakontwerp, werd onder handen genomen en opnieuw ontwikkeld en voldoet nu aan de strengste hygiënische voorschriften wereldwijd. Zonder dubbele vlakken, spleten, dode en holle ruimten biedt de nieuwe generatie wash down weegautomaten meer hygiëne en een meer eenvoudige reiniging. De gebruikte materialen voldoen aan alle voorwaarden voor een toekomstgerichte weegtechniek binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Met de introductie van de nieuwe generatie weegautomaten bewijst MULTIPOND opnieuw haar positie als toonaangevend innovator in de markt op het gebied van multihead weegautomaten. Een MULTIPOND precisieweegautomaat doet wat zij belooft. Alle componenten, van de weegcel tot het frame van een MULTIPOND weegautomaat, worden in huis gefabriceerd, exact op elkaar afgestemd en gemonteerd. Daarom verdient een MULTIPOND weegautomaat met recht het predikaat "Made in Germany".

De nieuwe J-Generation van de MULTIPOND-weegautomaten wordt voor de eerste keer gepresenteerd op de Interpack 2014 in Düsseldorf.

Rubrieken