Persberichten

Multipond Multihad weger met gepatenteerd Argus 3D Camera Systeem 23 apr 2019

Multipond Multihad weger met gepatenteerd Argus 3D Camera Systeem
Multipond Multihead weger met 2 Argus 3D Camera's

De MULTIPOND Multihead weger met gepatenteerd 3D camera systeem Argus betaalt zich in no-time terug: Wegen met wel twintig tot veertig procent meer performance,
zonder specialistische operator én bij moeilijk te verwerken producten!

Dit blijkt uit praktijk tests met het nieuwe gepatenteerde Argus systeem van Multipond.
Èn minder give away per verpakking bij moeilijke producten zoals bijvoorbeeld Spinazie, Rucola, Veldsla, ongepoederde kaas, gemarineerde vlees producten, plakkerige snoepgoed.

Dit systeem voor de Multipond multihead weger is jarenlang doorontwikkeld en in 2018 voor het eerst uitgebreid bij diverse klanten getest, met name op ‘moeilijke’ producten, waar het Argus systeem de grootste performance verbeteringen laat zien.

Het systeem blijkt zich in no-time terug te betalen. De twee Argus 3D camera’s en de Multipond 3D software maken voortdurend een diagnose van de productstroom boven op de Multihead. Ontstaat er een ophoping of ontstaan er ‘gaten’ in de belegging, dan worden die snel herkend. Vervolgens corrigeert de Multipond software de productstromen automatisch door de individuele doseergootjes en verdeelschotel gericht aan te sturen. Omdat het systeem zichzelf regelt, heb je geen specialisten meer nodig om de weger te bedienen of bij wijzigende condities opnieuw in te stellen.

Gevolg: hogere performance met meer uptime en minder rejects in de verpakkingslijn. Dit systeem zoals ook de Multipond J-generatie is hygiënisch en IP69 waterdicht uitgevoerd.  

Zie ook: www.multipond.com

Rubrieken