Persberichten

Nieuw! Pilz introduceert e-shop voor rechtstreekse inkoop: bestellen.pilz.nl 29 mrt 2011

Nieuw! Pilz introduceert e-shop voor rechtstreekse inkoop: bestellen.pilz.nl

Producten van Pilz kunnen vanaf 1 april a.s. nog sneller en eenvoudiger worden besteld in de nieuwe online e-shop van Pilz via: bestellen.pilz.nl

Klanten kunnen op een veilige manier direct online bestellingen plaatsen. Op bestellen.pilz.nl staat een groot deel van het assortiment van de Pilz producten. Om de persoonlijke bestelling op internet nog overzichtelijker te maken, heeft elke klant op elk gewenst moment toegang to zijn bestelhistorie. De klant krijgt informatie over het bijbehorende accessoires.

Na een veilige registratie kan de klant z’n persoonlijke gegevens inzien en bijhouden. Een eenvoudige invoer en transparante bestelprocedure maakt bestellen eenvoudig. Met de Pilz e-shop is het mogelijk een groot deel van het productassortiment via de e-shop aan te schaffen.

De bestelling wordt geleverd op elk gewenst adres in Nederland. Of het nu gaat om grote order of een specifiek product. En in de Pilz e-shop kunnen grote inkopen net zo gemakkelijk worden afgehandeld als losse producten.

Verder kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief, Kennis maken met nieuwe producten, persberichten lezen, inschrijven voor een gratis Multi workshop of informatie lezen over het trainingsprogramma.
 

Rubrieken