Persberichten

Nieuwe ESAB PAPR EPU unit met Sentinel en Warriortech 02 nov 2018

Ga er maar aanstaan :

De Kleinste , de Lichtste , de Robuust, de meeste Ergonomisch , de meest Milieuvriendelijke , de meest Betrouwbare, de Modernste en de handigste ESAB PAPR UNIT

van de wereld en omstreken !.

ESAB.lasmachinedirect.nl en ESAB.laselektrodenlasdraden.nl introduceren het allernieuwste Verse-Lucht-Aanvoer-Systeem voor de lasser in de zwaarste laswereld en lasomgeving.

Dit nieuwe ESAB Verse Lucht Afzuig Systeem is de modernste PAPR ( Powered Air Purifying Respirator ) voor de professionele laswereld. De ESAB PAPR UNIT  is geschikt voor de absolute Top-line lashelmen van ESAB.

De professionele lasser wil beschermd zijn tegen de lasrookgassen waarmee de lasser tijdens het lassen wordt omringd. Zoals algemeen bekend zijn deze lasrookgassen slecht voor de gezondheid van de lasser en wil de serieuze lasser de best mogelijke ademlucht zuiveringssysteem.   

De ESAB PAPR UNIT is dan ook specifiek ontwikkeld voor de beste lashelmen die ESAB.lasmachinedirect.nl te bieden heeft. De ESAB PAPR UNIT is geschikt voor de

Ultralichte ruimzicht ESAB-Sentinel , de ESAB WarriorTech , en de handige G50, G40, G30 en F20; de Esab lashelmen zijn allemaal in combnatie met de ESAB PAPR unit getest en geaccrediteerd.

De ESAB PAPR UNIT is uitermate geschikt voor de zwaarste laswerken, het zwaarste gutswerk en de heftigste slijpwerkzaamheden omdat de ESAB PAPR UNIT de kleinste, de lichtste las-ademhalingbescherming op de markt is en tevens het gebruiksvriendelijkste en robuuste las-verseluchtsysteem EVER.

Bij de vormgeving heeft ESAB in het bijzonder gelet op de gebruiksvriendelijkheid; ronde lichaamsvorm gelijke rondingen zorgen ervoor dat de ESAB PAPR UNIT nergens achter kan blijven haken en het draagcomfort dermate perfect is dat de lasser niet eens beseft dat hij een ademhalingsbescherming apparaat draagt. De rondingen van de ESAB PAPR UNIT zijn zowel horizontaal als verticaal aangebracht waardoor zowel verticale als horizontale bewegingen van de lasser totaal geen risico heeft te blijven haken.

De sterkste en lichtste PAPR afzuigslang in de wereld wordt door de ESAB PAPR UNIT in de meeste ideale hoek aangesloten op de lashelm waardoor de slang geen enkel beweging van de lasser in de weg zit; tevens zorgt de ergonomische aansluithoek voor precies genoeg torsie van de met Proban beklede afzuigslang dat het hoofd van de lasser in het geheel niet wordt verzwaard; geen belasting bij het knikken van het hoofd, geen belasting bij het draaien van het hoofd en de afzuigslang draait niet van het lichaam weg zodat ook de afzuigslang niet makkelijk ergens achter blijft haken.

De ESAB PAPR UNIT is uitgevoerd met een voorfilter en het zuiverste P3 lasfilter waardoor het de hoogst haalbare en zuivere laslucht realiseert.

De ESAB PAPR UNIT is voorzien van een luchtdoorstroming indicator, een laag accuvoltage waarschuwing, heeft een traploze luchtregeling, een intelligente milieuvriendelijke oplader en heeft een mooie kleine bedieningsunit.

De ESAB PAPR UNIT Heavy-Duty Li-Ion Lithium accu levert gewoon echt 8 uur lang

220 liter per minuut en is de lichtste en kleinste accu op de markt ( De volledige ESAB PAPR UNIT weegt slechts 995 gram inclusief de beer van een Accu ),  de enige echte papr-air accu zonder dat vervelende geheugeneffect, de snelst oplaadbare accu, de accu met de hoogste energiedichtheid,  de accu met de meeste laadbeurten en ontladingen en de accu met de minste zelfontlading zodat De ESAB PAPR UNIT de lasser de grootste kans biedt op een volle accu na langere tijd ongebruikt te zijn geweest.

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-303-multipuls-mig-lasapparaat-300a-400v-p-20523.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-403w-mig-inverter-lasapparaat-p-20526.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-503-acdc-rebel-emp-215ic-p-20333.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-autotig-302-acdc-p-20418.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-253-elektroden-lasapparaat-p-20519.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-403-cel-elektroden-lasapparaat-p-20520.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-lasgelijkrichter-gutsmachine-800a-p-20277.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-mig-406-stappen-lasapparaat-watergekoeld-p-20529.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-mig-c406-stappen-lasapparaat-p-20528.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-200-fmj-minimig-p-20354.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-outlaww-tigpuls-403hf-acdc-p-2621.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-rcd-600-elektroden-lasapparaat-600a-p-20527.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-tigpuls-160-full-metal-jacket-p-20340.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-tigpuls-160-p-20339.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-203-acdc-tig-lasapparaat-p-20524.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-323-acdc-tig-lasapparaat-watergekoeld-p-20525.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-323-tig-lasapparaat-p-20521.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/ernsthard-403-watergekoeld-tig-lasapparaat-p-20522.html

Rubrieken