Persberichten

Nieuwe gecodeerde veiligheidsschakelaar PSENcode van Pilz 25 nov 2014

Nieuwe gecodeerde veiligheidsschakelaar  PSENcode van Pilz
Gecodeerde veiligheidsschakelaar PSENcodeslim.

Gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode worden gebruikt om de positie van afschermingen te bewaken en voor algemene positiebewaking.

PSENcode is nu ook verkrijgbaar in een nieuw ontwerp: Vergeleken met de compacte PSENcode is het nieuwe PSENcode-model minder hoog nml. 13 mm maar even breed.

Dankzij de RFID-transpondertechnologie combineren de gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode maximale bescherming tegen knoeien met het minste ruimtebeslag.

De nieuwe PSENcode- maakt installatie aan poorten, deksels of kleppen mogelijk in maximaal vier activerings- en benaderrichtingen en twee verschillende operationele afstanden per stuk. Dankzij zijn veelzijdigheid biedt PSENcode ontwerpers een hoge mate van vrijheid bij het ontwerpen van de machine. Het is daarom ook mogelijk om toepassingen te implementeren die eerder alleen werden gerealiseerd met magnetische veiligheidsschakelaars.

PSENcode voldoet aan de vereisten van de nieuwe NEN ISO 14119 voor wat betreft volledig gecodeerde en uniek volledig gecodeerde RFID-veiligheidsschakelaars en kan worden gebruikt tot max. PLe. Men beschikt u over een zeer economische en tegelijk veilige oplossing.

Rubrieken