Persberichten

Nieuwe uitgave van het Pilz veiligheidscompendium 05 apr 2012

Nieuwe uitgave van het Pilz veiligheidscompendium

Het nieuwe veiligheidscompendium van Pilz vormt voor in de machine- en installatiebouw werkzame personen een oriëntatiehulp omtrent het thema functionele veiligheid en normen. De uitgave van 2012 bestaat uit een compleet herziene en uitgebreide versie.

Actuele trends en thema's in de branche
In het nieuwe veiligheidscompendium wordt rekening gehouden met actuele ontwikkelingen: efficiëntere productie- en automatiseringsconcepten vereisen steeds intelligentere veiligheidsoplossingen. Of worden dankzij de innovatieve veiligheidstechniek pas voor het eerst gerealiseerd. Vanaf 2012 is de nieuwe Machinerichtlijn ten volle geldig en worden constructeurs en gebruikers van machines voor nieuwe uitdagingen gesteld.

Elektronica vervangt mechanica - nieuwe hoofdstukken
In de nieuw toegevoegde hoofdstukken worden thema's behandeld zoals mechanica versus elektronica en dynamische versus inflexibele besturings- resp. veiligheidsconcepten. Hiermee komt het compendium tegemoet aan de actuele trends in de branche: enerzijds wordt mechanica onverminderd vervangen door elektronica en anderzijds stijgt de vraag naar flexibele en dynamische concepten in de veiligheidstechniek.
 

Gratis downloaden via bestellen.pilz.nl/brochures.

Pilz Vianen Havenweg 22 4131 NM VianenT. 0347 320 477
E-mail: info@pilz.nl – www.pilz
 

Rubrieken